En rapport fran Saigon

Vi har haft fullt upp de senaste dagarna med att uppleva kulturkrockar med australiensare och gora bort oss pa allman plats. Nah Trang var med andra ord en rolig, annorlunda upplevelse!

Igarkvall akte vi den basta nattbussen EVER till Saigon, sov som ett barn hela natten. Vi var framme tidigt imorse och var tvungen (som vanligt) att betala lojliga overpriser for taxin till ett hotel. Nar jag kom dit sa kande jag febern och trottheten komma over mig igen, sa jag tog Alvedon och sov nagra timmar. Nar ska jag bli frisk?

Nar jag vaknade madde jag lite battre, sa vi kollade in Lonely Planet efter nat skoj men lugnt att underhalla oss med for dagen. Laste om en park med konstiga statyer gjorda av cdskivor, sa vi tog en taxi dit. Trodde vi ja! Istallet kom vi till ett nojesfalt. Men man far ju gora det basta av situationen, sa hela dagen har vi akt karuseller och gatt i spokhus och akt karlekstunnlar. Harligt att fa leka av sig lite!

Nu ikvall tankte vi ga pa bio, och se Avatar i 3D. Tyvarr var alla platser slutsalda, sa vi far underhalla oss pa andra satt.
Imorgon blir det mer lek, da ska vi aka till ett vattenland! Leka hela dagen, sen pa kvallen gar flyget till Bali. WIHO!

Lagga upp bilder ar ett trakigt tidsfordriv, sa jag tycker ni allihopa ska skaffa facebook! NU! Och sen soka reda pa mig, Anna Granqvist. DO IT!

Nu ska jag ga de 4 trapporna (76 trappsteg) upp till varat lilla hotellrum, fullt med myror, trasiga kylskap och trasig AC. Och trasig tv. Life is great ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0