Vi overlevde Vang Vieng, OCH lyckades ta oss daifran!

Sa antligen tog vi oss darifran, eller antligen ar fel ord. Men 8 dagar i Vang Vieng ar nog vad man klarar, om man inte ar trasig inuti sig sjalv var det nan som sa.

Nu ar vi i sodra Laos, pa en plats som heter 4000 islands. VI har hittills bara hittat ett internetcafe, och sa troga som datorerna ar har... Och hur datorerna ser ut! Ska ta kort, men jag kan nog inte ladda upp dom forran vi ar i Vietnam. Dit ska vi aka pa fredag har vi bestamt.
Innan dess sa ska vi titta pa djur, och aka bat! Imorgon kliver vi upp klockan 7.30, sen aker vi med bat 8.30 for att se pa rosa delfiner, tigrar och leoparder om nu Lonely Planet och lokalbefolkningen haller vad dom lovar. Sen stannar vi har en natt till, och pa fredagmorgon tar vi oss tillbaka till Pakse, for att ta oss till Vietnam darifran.

En dalig sak som hant, ar att jag fatt ett sjukt infekterat sar pa foten. Far icke bada sager sjuksyster Sofia, bara smorja med extra stark antibiotikasalva. Hoppas det blir bra innan Vietnam, for att slanga mig i havet ar nat jag verkligen langtar efter.

Nu
lackade datorn ur, ska forsoka publicera det har innan det hander nat.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Se upp för små såren, dom kan ställa till besvär mer än man kan ana. Hon verkar klok hon, sjuksyster Sofia.

Tusen kramar till er båda =)

2010-02-17 @ 22:15:21
Postat av: Moa

KOTTEN!! Tvätta med tvål och vatten innan du tar på salvan och om det inte blir bättre måste du till ett sjukhus. Iaf om du får feber!

2010-02-18 @ 08:32:07
URL: http://moagrundvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0