shitpissfuckcounthellmotherfucker

mm sådär är min dag hittils. om jag hade råd skulle jag aldrig jobba mer i den där förbannade butiken som jag extrajobbar i ibland. jag uppmanar alla jag känner att aldrig mer handla eller på någor sätt stödja den där butikskedjan. och det här mötet vi hade var ju lika med noll. dom kan ju kasta skit för de har ju cheferna på sin sida så de kan säga vad de vill utan att få sparken "men vi anställer ju er och då har vi ett förtroende att ni har er lojalitet med oss, men ni väljer ju såklart själva, men......................"  typ. mmJAHA!!!

Hejsansvejsaniblåbärsskogen

Så ska jag alltid hälsa på människor nuförtiden! Det låter så klatscshshigt!! (hahaha..)

Nu ska jag snart gå ner på Gugges, vi är stammisar där nuförtiden där en liter mjölk kostar tio kronor :S inte konstigt att vi har dåligt med pengar!! Men vad ska jag göra då, jag måste ju äta frukost!!! Gröööt då mår man bra hela dan!


Ikväll ska jag på "tjejfest" eller hur det nu var... Jag får se om jag orkar, det tar ju lite på krafterna att jobba 12-21!! Brukar åka hem och somna i bilen samtidigt som jag tittar på DH. Jag tänker inte dricka alkohol iallafll!!

Neej nu msåte jag gå om jag ska hinna spela the sims2 också!!Jag gjorde den liten så inte alla får en nakenchock när dom kommer in hit. Tänk er rubrikerna!!
"NAKENCHOCK I HEMLIGA ANNAS BLOGG!"

En Otroligt Fin Bild!

En Otroligt Fin Bild!

Godermorgon i denna sal

Fast jag klev faktiskt upp för två timmar sen, tro inte att det sitter nån jekla sjusovare här inte!!

jag har ju lovar er två anekdoter (rätt stavning enligt moa) så här kommer dom!!

Anekdot 1: Det var en vanlig torsdagskväll, jag hade slutat 21.00 på jobbet, och efter det åkt hem till sallyhill i freddie kreuger. Kommer till parkeringsplatsen vid ca 21.20. Har på mig vantar eftersom värmen inte funkar sådär jättebra. Tar ur nyckeln ur tändningslåset. Tar handväskan. Sträcker mig för att öppna dörren. Håller helt plötsligt inte i nyckeln längre?? Börjar leta på sätet, i handväskan på golvet, i tändningslåset. Hm??!?! Börjar bli irriterad. Ringer karln, som SPRINGER JÄTTEFORT UT TILL PARKERINGEN!! ANNA?? ANNA?? Ja vad är det? Men vad gör du? Jag trodde du höll på att bli våldtagen eller nåt?
Min karl trodde alltså att om jag skulle bli våldtagen nån gång så skulle mitt telefonsamtal låta såhär. "Hej vad gör du? Mhm. Kan du inte komma till parkeringen? Bra okej."
EHH???
Jaja då fortsätter vi leta efter den förbannade nyckeln till den förbannade bilen, i säkert 20 minuter!!! För att helt plötsligt hitta den, bara sådär.... åååh arg arg arg dumma bil dumma dumma dumma!!

Anekdot 2: Det var en helt vanlig fredagmorgon. Kvällen innan hade jag haft en trevlig genomsökning av freddie kreuger för han hade käkat upp nyckeln. Klockan är 06.30. Lite sent ute, men ska nog hinna till jobbet. Kallt ute, börjar leta efter nåt att skrapa vindrutorna med. Hittar endast en CDskiva och ett kassetband. Tog kassettbandet, börjar skrapa bakrutan. Sedan sidorutorna. Sedan framrutan, men det var endast "ånga" eller något där, kan ta bort det med vindrutetorkarna. Backar ut bilen, kör iväg. Upptäcker att vindrutetorkaren på min sida inte funkar... Men suuuuuuuuug!! Kör ut på Bergsgatan ändå, tänker att det kanske försvinner? (NAIV!!) Måste stanna på statoil på bergsgatan för att torka av rutan. Kör nästan in i en annan bil. Tillbaka ut på bergsgatan, fortsätter färden mot jobbet. Kommer efter en stund till Kubal. Värmen sätter igång, vilket skapar mer ånga på rutan pga. kallt ute varmt inne (eller nåt inte vet jag.) Kan ha berott på att det låg typ en buss/lastbil/ett fordon framför mig (såg inte pga ångan) så jag får köra hela 90sträckan på känn... Farligt!! Måste stanna på statoil i bredsand för att torka av rutan med mina redan blöta vantar.... Är nu sen till jobbet och förbannad på den förbannade bilen!!!! Skriker lite i bilen sen, så känns det bra...KUkukukukukkukukukuku varför kan jag inte få köra en normal bil?? VARFÖR VARFÖR VARFÖR????


Hej du glade!!

Jag är just nu hemma hos min padre för han fyller 50++ idag! Efter femtio så fyller man bara plus har jag hört.

Nathalie sitter och leker, och nu vill hon att vi ska leka "förr i tiden" 
A - Jaha hur leker man som då?
N - Jamen du vet.. Som på trätiden!


hehe hon är sååå söt =) Lovis ligger i rummet brevid och sover, och det är ju väldigt gulligt med. Ska se om jag kan knäppa några kort utan att hon vaknar så ni får se det lilla trollet. Och stora trollet också, självklart!

Till pappa har vi gett plankstek. Alltså själva plankan som maten ligger på då! Han är ju en såndär som gillar att laga mat.

Idag hämtade jag Lotta i bredsand efter jobbet ;) ;) ;) ;) hihihi hon hade varit hos en karl, eller kanske pojke jag vet inte hur gammal han är! Haha kul för dig Lotta, nu vet hela cybervärlden höhö :D

NU ska jag inte sitta här nå mer, för trätiden börjar snart. Och jag måste ha påfyllning i mitt glas, för Nathalie är servitris/prinsessa/kontorsråtta/en gammal tjej från trätiden :)

4 min

Det är 4 min kvar på min rast, så skynda skynda med bloggen ;)

Jag har två roliga bilhistorier att berätta, som handlar om mig och en saab som går under namnet freddie kreuger!! (stavning?)  Men det får jag berätta ikväll eller imorrn för det är så långa anekdoter (stavning igen?)

Igår så hade jag ett missat  samtal från moa, då ringde jag upp henne sjuhundrafemtioelva gånger men hon svarade inte!!!!!!! Så nu är det hennes tur att försöka få tag på mig moahahhahah!!!


Hm 2 min kvar. Vad ska jag använda de till?

Nu är det bara 1 min kvar helt plötsligt! Jag måste tänka väldigt seeegt!! Så hejdå bloggen och detta tråkiga inlägg!


Hej alla glada!

Om det nu finns några såna? Fast det är ju fredag och då är ju ALLA GLADA FÖR ALLA ÄR LEDIGA!!
Inte jag dock! Jag är glad för MoaBoa är påväg hem till Sundsvall (sundsvall är alltså MOAS HEM!!) och då får jag kanske se en liten blink av henne då=)

haha nu när jag läste igenom så verkar det ju som att jag inte är glad! Men allså jag är glad för att jag ska jobba, jag är alltså inte ledig.. Förstår alla? Alla hänger med? Va? Va?

Nu ska jag inte sitta här egentligen, jag borde sitta i bilen på väg till GranloHOODen, för att hämta mammsen för hon ska på festligheter! Så jag borde åka nuuuuNU!

ujujuj

Igår var jag på middag med Guldisarna! Jag blev så mätt så ojojojojujujuj!! Men gott var det! Och idag har min chef varit i mina tankar hela dan *hoppas det går bra*

Idag jobbar jag i ovanlig ordning! Och jag jobbar ända tills på tisdag så jag läääängtar tills på onsdag då ska jag sova!


Usch min inspiration tryter idag, all energi går åt för jag jobbar med dementa idag! Och plus att jag har gråtit en skvätt idag, men jag kan inte berätta varför *tystnadsplikt*  men det kommer också snurra i huvudet hela dan :(


Nu sitter en kvinna i personalrummet här och berättar om när hon födde sitt barn "Hon såg ut som en apa! Alldeles luden på ryggen!" Hm?


Ajödufårinte

Nemi är smartast!

Från en Nemistrip:

"Gud är nog också bög, annars skulle han inte ha skapat så många rövhål!"


Haha..

Hur många kvinnor behövs det för att starta en dator?
Svar : 7 st!!


Jag var inte inkluderad i det där bara så ni vet. Bara alla andra kvinnor i personalrummet hahaha....Idag är det jättejobbigt att jobba. Jag är SÅ TRÖTT PÅ TANTERNA!!
"Men oj, har ni haft besticken i kylskåpet?"
"Usch vilken tjock soppa"
"Varför frågade ingen mig om jag ville ha?"
"Du behöver inte ha handskar för jag är ren"


Suck... Nej besticken ligger i en låda, soppan har jag spätt ut med litervis vatten, kakfatet stog framför näsan på dig, och JO JAG MÅSTE HA HANDSKAR NÄR JAG BYTER BLÖJA!!!

Nu är det kakel i personalrummet bakom mig, så jag ska dra mig undan så jag inte blir.... knäppare!

Jag glömde!

Här är den efterlängate vännerlistan ju!


Den första jag presenterade var...
Moa! En galen snart stockholmare (svikare.. men jag förstår, du måste leva ditt liv och sånt :(  )
Lotta! En snällis och snyggis som jag brukar jobba med =)
Susanna! En ung mammis som är underbar!
Malin! En gaaaaaaaaaalen tjej!! Helrätt humor om du frågar mig :D

Och det är inte bara Lotta som är snygg, ALLA mina vänner är snygga!

Det är de fyra jag har berättat om hittintills alltså. Men fler finns det, dom står bakom hörnet och smyger!

Hahah nu kom jag på en jätterolig grej som bara moa kommer förstå! "Sexliv = Nymfoman! Ja jag springer runt och luras" hahahha

godnatt mina vackar själar

Ånej....

Min karl stog och tjuvläste bakom mig, precis när jag skulle publicera inlägget!! Tänk om han hann läsa adressen? Tänk om han hann läsa att jag köpt massa saker? Fast jag har ju gömt undan dom så han kan itne hitta dom iallafall haha :D  Ja det lär väl visa sig om han börjar läsa här iallafall!!


Ontimagen, ska sova NU!

AHHH!!!

JAG HAR 10 UNIKA LÄSARE OCH 54 SIDVISNINGAR??!?!??!?!


Jag förstår faktiskt inte riktigt det där... Har alltså 10 personer besökt min blogg så många gånger idag att det tillsammans har blivit 54 eller??


Ikväll såg jag på Greys anatomy och jag tyckte det var ett tråkigt avsnitt! Where is the drama?? Och den stora frågan, Varför kysstes inte Izzie och George i "linneskåpet"??? Musiken och "the mood" stämde ju?!

 Om 7 timmar kommer min väckarklocka att ringa.... znnnarrrk vad tråkigt. Fast imorrnkväll får jag träffa mina guldisar det ska bli skoj! Prata lite om säkerhet och juldramatik! (Jag ska alltså ha möte med mina arbetskamrater på Guldfynd)

Idag köpte jag julpynt!! Jag är en sån sucker för julen så det inte är klokt. Jag använde alltså pengar som jag fick när jag fyllde år för att köpa: julgardiner (99.-), julkulor(29.-), julduk(39.-) och ljus(19.-) som luktar jul.... Tur att karln inte läser bloggen ;) Vi ska nämligen leva som kyrkråttor den här månaden så allt vi har i skafferiet och frysen blir uppätet nån gång! Inte köpa nåååt alls. Men den fattiga månaden måste ju egentligen börja när jag får lön = fredag! Eller hur?

Konstigt det där med kyrkråttor, varför skulle dom leva fattigt?? Värsta vräkiga huset med jättedyra tavlor, ljuskronor och sånt. Massa vin och kex i källaren och stora prästkläder? Jag vet iallafall att min karl inte skulle svälta så länge det fanns vin och kex haha :D

Godnatt

Vem är du vem är jaaag?

jag vet ju vem JAG är, men vilka är ni som läser? Jag vet ju bara om MammaMika, Moa, Lotta. Men resten då? Hmhm?


Och neej... Jag har inte ringt malin än. ska göra det NU!!

Moa har så rätt

Okej, kanske en dum rubrik för nu kommer lilla Bo ta det där som att hon alltid har rätt, och det har hon INTE!! Kom ihåg det nu! hihi

Men hon har rätt i en sak, jag kan inte skylla på att jag jobbar och därför inte har tid att skriva. För då kommer ju följdfrågan: "Hur gör alla andra människor som faktiskt har jobb, och bloggar dagligen, eller kanske flera gånger om dan?"

Ja det vet inte jag. För när jag kommer hem från jobbet så vill jag bara glömma bort hur trött jag är = tvtittande, för att sedan gå och lägga mig för att sooova! Datorn, internet, städa, laga mat och allt annat onödigt ont det liksom förtränger jag....... Men jag ska bättra mig! Speciellt när det gäller matlagningen. Imorse när jag ställde mig på vågen så hände ingenting!! Och eftersom min våg inte accepterar saker som väger under 10 kilo..... Men det kan ju också vara så att batterierna är slut *hoppas*!!!!!!!!!

Nu tog jag en liten paus här, för jag var tvungen att uppfostra mina barn, Zlatan och Zahara! Men eftersom dom inte pratar svenska så slängde jag ut dom på balkongen iställlet!! Där får dom stanna tills de blivit snällis!

Och nu alldeles precis så kom jag på en sak. MALIN!! (Malin är alltså min fjärde kompis) Jag skulle ju ringa henne igår. Bäst jag gör det!


Senare under dan kommer jag presentera om mina fyra vänner, så ni inte har glömt nån kära vänner :D


ajöken fröken höken

Hello my little friend.. s?

Alltså det finns inget som är mer beroendeframkallande än Desperate Housewives!!! Ikväll var den bästa kvällen på länge, för jag drack Loka vilda äpplen medans jag tittade!! Åh lyckan var toootal :D

Sen såg jag på Notting Hill och den är ju verkligen en tisdagsmyströttefterjobbet-film! Precis vad som behövdes för mina spända knutar :S

Iallafall.. just nu är jag jättekissnödig+trött så jag ska nog göra det ena först och det andra sen! Ifall ni kände för att veta det ;)
Och jaa jag blev öööverlycklig när Mike och Susan kysstes på slutet!!!
"Mike!! Jag har vrickat foten!"
"Bra! Då kan jag äntligen göra såhär." SMACK SMACK SMACK!


godnatt mina små brön


(även att jag försökte skriva dialogen på engelska men jag vet inte hur vrickat foten heter på andra språk!)


menokejrååå

Åh jag blev så glad för jag hade fått SJU KOMMENTARER!! fast alla var från min enda läsare moa hahahaha

Okej jag kanske itne uppdaterar så ofta, men jag ska berätta varför!! Jag jobbar nuförtiden :D "tadaaa" jo det är sant! Men det gäller bara tills på måndag, så efter det kommer ni bli skitless på mig för då kommer jag uppdatera varje dag. ;)


När jag fyllde år i torsdags så hade jag inte kalas för det hade jag i lördags!! OCH DÅ! Då fick jag en kamera!! en DIGITALkamrera!!! WOW  liksom!!!! Jag var den sista på jorden som fick en, och min kunde man fota under vatten med! (ja, KUNDE).. Men sen när jag laddade in bilderna i datorn så var typ alla bilder suddiga eller jätteljusa! Så då ringde jag till min pappa proffsfotografen, så han fick komma och provfota lite. Men det blev ingen skillnad! Så då lämnade pappa tillbaka kameran och jag ska få en annan. Jag har sååå snälla föräldrar :D Mest pappa just nu då, eftersom han fixade allt.


Jahaja, nu blev det här inte så roligt alls ju! jag måste läsa lite bloggar och bli inspirerad, alternativt kopiera lite roliga inlägg höhö

ajö ditt fö ... L

För det är ingen vanlig dag

För igår var min FÖDELSEDAG!!!! HURRA HURRA HURRAAAAAAA!!!!

Ja det är sant mina läsare, idag är jag 20 år och en dag!! inga fler tonårsdeppigheter för mig itne!!! NU är det systembolaget som gäller! ;)


Jag har egentligen inte tid med en blogg nu i dagarna för jag jobbar hela hela tiden........


Hahah, en rolig sak bara...:
Igår, PÅ MIN FÖDELSEDAG!!, så fick jag soppatorsk på väg hem från jobbet... MEN ÄR DET SANT ELLER??? tur att jag har världens bästa föräldrar som är bäst bäst bäst bäst, ååååh dom är såå fina och bra!!!

ajö

Godkväll

Och VÄLKOMNA ALLA NYA LÄSARE!!!!

Eftersom att ni nu sträcker er ända till FEM ST!! Wow-faktorn är ett faktum!!!


Oj nu fick jag massa press på mig vadskajagskrivavadskajagskriva?!??!?? Jag har faktiskt lite update om min kärlek, PÄRLAN! Det är fel på hennes växellåda, och hennes doktor undersöker nu om hon går att rädda! För jag menar, det är ju ingen mening att sätta i en ny växellåda om det är massa andra fel på henne.. Men jag lever på hoppet :'(Ikväll såg jag en film, "The 40 year old virgin" se den INTE den var skittråkig. Jag  HATAR när komedifilmer blir "seriösa" på slutet, så det blir ett lyckilgt slut á la Hollywood ändå så alla sitter och känner "åååååh vad lycklig jag känner mig nu när han fick ligga med nån till slut nu så är hans liv fulländat likamed MITT liv"  blä på det säger jag bara. Nån gång vill jag se en film som slutar i TRAGEDI!! Då kan man säga hah! Mitt liv är mycket bättre än ditt din fula oskuld som aldrig får ligga med nån! Det får jag göra varje dag för det är mitt jobb..... Hahahaha nej nu måste jag sluta skriva så inte mina nya läsare blir alldeles bortskrämda :'( hihih godnattpussajö / ert daliga psyko

Midnattshumor

hehehehe roligt!!

Kasino Cosmopol, Sthlm
En man ~30 kommer fram till baren där bartendern ~20 står.
Man: Hej, en Whiterussian, alkoholfri.
Bartendern: Du vill alltså ha ett glas mjölk?
Man: Precis!

haha tjuvlyssnat är den bääästa sidan på internet :D

Dagens-I-Landsproblem

Uäääh alldeles nyss så addade ett gammalt ex mig på Facebook.. WHY GOOOD?!?!?!?!?


Jag gillar inte det här "vi-kan-väl-vara-vänner" NEJ DET KAN VI ITNE FÖR JAG HATAR DIG!!! Så känner jag inuti mig men så hör jag mig själv säga "visst det kan vi väl"

Ta inte det här på fel sätt, för vissa ex är ju jättesnälla och dom kan man ju faktiskt fortsätta vara kompis med. Men inte en sån här kille, som dumpar en två dagar innan man fyller år!!!!!!!!! ÅÅåÅGHAOHGON Nu blev jag arg igen


jhejåådååd

Förlååååt!!

jag har varit aptrött de senaste två dagarna och helt enkelt inte orkat uppdatera.... I AM SORRY!!!


Men eftersom jag har kommit fram till att jag bara har en läsare (lotta) så kanske det är lugnt, eller vad säger du pottan?? ;)


nej jag har inte tid med det här, jag måste göra chokladbollar! För ikväll kommer min tredje kompis SUSANNA och ska umgås med mig :D

Faktiskt!!

jag klev faktiskt upp nio imorse med!! jag lovar! men nu är klockan tjugo över tolv och jag sitter fortfarande i pyjamas.... MEN!! Jag har en bra anledning! jag började nämligen att läsa en bok imorse när jag vaknade, "Underbar och älskad av alla - och på jobbet går det också bra" av Martina Haag. Den var såååå bra så jag läste ut hela påengång! Ibland kändes det som att jag läste om mitt eget liv, eller iallafall framtida..... Hm.

Eftersom att det idag är en vecka kvar tills jag fyller 20, så kommer jag under dagen att presentera en önskelista! Håll ögonen öppna :D


ajökenfröken

Godnatt alla själar

Min karl ligger i sängen och försöker sova, och då vill ju jag ligga brevid honom, sno täcket och allt annat romantiskt jag kan komma på moahhaha ;)

idag har jag börjat med p-piller igen, lika bra! så nu blir det inga barn på ett tag! haha låter som att jag redan har barn, men det har jag ju kom jag på! dom heter: Zlatan, Zahara och minstingen heter Marcus hahaha min humor är bäst............ sovgott

nyheter

jag tittade lite på min egen blogg (ego) och såg att bilden på pärlan är borta!! helt konstigt så här kommer en favorit i repris!! 

åh hon är så vacker min rödhätta.


kom ihåg!! det är inte många som kan göra saker utan att åka slalom samtidigt!

Suck..

Skrev nyss ett jättelångt inlägg, sen försvann det!! Dumma dumma blogg! Så nu orka rjag inte skriva ett nytt lika roligt.


Nu har mina vänner (lotta) börjat hitta hit! Ånej nu är det slut på hemlisen. Fast vad är det för kul att ha en hemlis om inget vet om att man har en hemlis?? Nej inte kul alls just det..


Mois ska ju flytta till bagarmossen, och idag så pratade vi om mjöl. Och då sa jag " ja klart du måste ha mjöl med dig du ska ju flytta till BAGARmossen!"  HAHAHAHAHAHa ååååh jag är så rolig ibland!!!!


nej vad tråkig jag har blivit på senare dar jag måste verkligen träna upp min humor! ajörå

Ojoj!

Nu kollade jag hur många besökare jag har haft, och igår var det 21 st!!!! Vilka är ni?? Hur hittade ni hit? Det här skulle ju vara en  hemlis blogg (tåren rinner)


Nu pratade jag med min andra kompis (ja jag har två) på telefon LOTTA! Och hon skulle leta reda på den här bloggen så hon kunde läsa... Varför kan jag inte hålla min dumma mun stääängd!!! Åh nu blev jag frustrerad....


Nu måste jag uppfostra min katt för han äter gröt... Ajöken

Today is the day when it's onsdag

Idag så ska jag vara med Mois (har hon inga andra kompisar tänker ni nu??) NEJ eller jo okej då jag har en bunt, men dom är alla väldigt upptagna med att bo i andra städer, jobba, gå i skola och dylikt. Plus att Moa ska flytta ifrån mig :'(  Så all ledig tid måste spenderas med henne så att hon inser vilken himla rolig människa jag är så hon tänker "nej stockholm är ju ingenting jämfört med ANNA!!!

Nuu måste jag gå annars blir lille moisen arg!!(nu när jag tänker efter så ska jag nog inte spendera ALL min lediga tid med lilla Bo, för då blir hon nog jätteless och flyttar tidigare.... det måste vara lagom! tillräckligt mycket för att hon ska förstå vad rolig jag är, men tillräckligt lite för att hon vill ha meeeer :D )


ajöö

Hej alla mina bloggläsare

Jag har faktiskt inga bloggläsare.... ÄN! Jag ska nog hitta er därute!! (skrattar ett ont skratt och gnider mina händer)  nejnej jag lovar jag är snäll!

Hos Moa så pratade, sen var vi tyst i en timme (DH) sen pratade vi igen. Och det tar aldrig slut!!
Om en måndag (mindre tillochmed) så lämnar min Mois den här staden, men framförallt MIG!!! :'( huuuur ska jag klara mig? Jag får ångest och blir deppad så fort jag tänker på det... VADSKAJAGGÖRAMEDMITTLIVVADSKAJAGGÖRAMEDMITTLIVVADSKAJAGGÖRAMEDMITTLIV??????

ja jag vet att sitta här hjälper ingen så ajöajö

You're the _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ !

Ja nu ville jag inte spela sims alls för jag hittade inte inspirationen! Så istället springer jag bort till mois, som jag brukar kalla BO, för att titta på de desperados hemmafruarna! Tänk, en dag kanske man blir en själv ; ) mihihi hejdå

ånej

nu när jag läste igenom mitt inlägg så inser jag att jag är beroende av !!!!!!!!!!! dumma mig vad jag är jobbig.. AH! (igen)


ajödå

Update!

Ja nu har jag äntligen förstått mig på alla fina finesser här på bloggen och fixat bild och allt! Så nu om nån hittar mig är jag ju inte så hemlig längre.... Hm jag kanske ändrar mig!

Nu på eftermiddagen så gjorde jag först värsta goda maten!! Eller det kanske inte räknas som mat eftersom den innehöll både choklad och socker moahahha men gott var det!! Det var alltså äggfria pannkakor med choklad i!! Mumsigt fillibabba var det! Jag kanske är snäll och lägger upp en bild sen... :)

Sen efter det så städade jag köket (igen) och så satte jag mig för att sy!! Det var så himla roligt så jag hann med både gardiner, klänningar, byxor och en tröja. Detta betyder att jag inte behöver shoppa alls den här månaden!! WIIE! Fast det kan jag inte i vilket fall för jag har 24 kr på kontot ooops....


jaja hejdå nu ska jag spela sims!!

Ny dag nya tag!

Jag har hämtat mig efter igår! Jag hittade tillochmed en ny bil på blocket, en liten Golf! Men ingen är ju lika fin som pärlan (minnen minnen!!)

Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig hade jag och min karl ett litet gnabb som slutade i ett asgarv för han var såååå löjlig!! Hahaha jag börjar skratta nu tillochmed hehehe... Han jämförde alltså sin stora sprumphög på golvet (min sida av sängen också!!) som HAN ska slänga, med min gröttallrik som var på MITT sängbord... HALLÅ!! Det är ju inte alls samma sak juuuuu!! Hahaa nu när jag skrev ner det så kom jag på att vi kanske var lika löjliga båda två... Hmhm tål att funderas på!

Idag har jag inget vettigt för mig, jag har redan städat (lite) och nu väntar jag på att min karl ska komma hem så vi kan umgås i min väntan på att MOA ska vara med mig!!! Åh det var alltför länge sen! Det var typ.. en vecka sen?? OJOJ det var verkligen jättelänge sen nu blev jag orolig för vår vänskap...


Nu ska jag sminka mig för det kan ju vara skoj WIE!

ajö

Vila I Frid!

image2

Ja där har ni HON! Min kärlek i livet. Och nu är hon död. Det går inte att laga henne.... Jag är så lessen!!! Pärlan du var min vän i både roliga och svåra tider. Nu tillägnar jag dig en låt här av Elvis Presley, och hädanefter i mitt liv kommer det här vara din och min låt!

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said & done
I just never took the time
But you were always on my mind

You were always on my mind
Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you I
'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Girl, I'm sorry I was blind
You were always on my mind
You were always on my mind
Tell me, tell me that your
Sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied
Satisfied
Little things I should have said & done
I just never took the time
You were always on my mind
You were always on my mind
You were always on my mind
You were always on my mind

Hola!

Jag har nu startat en ny blogg, för jag är deprimerad och jag har hört att man ska starta en blogg då. SO HERE IT GOES!

Iallafall så är jag jättelessen, för igår när jag skulle åka hem från jobbet så gick min bil sönder!!! OH NO!! Hon, som heter Pärlan, är nu hos bildoktorn och jag kommer få besked imorgon om hon kommer överleva eller ej!! Åhh vad ska jag göra om Pärlan dör då? Det finns ju ingen som hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag gråter en skvätt nu.... känslor!

Nu ska jag typ gå och städa köket. Det finns ju inte så mycket att göra när man är timanställd och ingen är sjuk på jobbet liksom!

ajö ditt frö

RSS 2.0