hello lovers

jag måste börja här med att säga en sak. OM ni kära små läsare nån gång ringer till en telefontjänst och personen du pratar med "verkar söt på rösten och har ett gulligt namn" så betyder det ändå inte att det är värt att ragga på den personen!!! personen kan ju se ut såhär:
image71
























Man har ju ett telefonyrke av en anledning liksom......



idag har jag lekt med moa, jobbat, och sen lekt med moa igen!! Livet känns lättare nu för det känns som att moa är singel när marro är i stockholm, alltså hon har med tid för bortglömda små kottar som mig liksom!!

annas springer jag runt på tårna för malin har haft värkar och slemproppen har gått, (det är tydligen ett bra tecken) så nu blir det 1+1=3 vilken dag som heeelst!! och ännu ett tecken att det är påväg är ju såklart att jag drömde att malin födde ett vackert friskt barn. vaknade sedan av att jag GRÄÄÄÄT lyckotårar hahahahha känslis någon??

puss på er små läsare, mest christian för hans klockrena kommentar i förra inlägget!!

Lovely mondag med 15 grader i skuggan!!!!

Hej på er hehe !!!

Idag börjar jag jobba 12.30, och det kan ju vara skönt. speciellt om det ser ut som det gör hemma hos oss med en makeover på g!! Var på ikea igår och shoppade bort mackes lön hehehe så ni ska bara seeeee vad fint vi har det i vår lya nu!!!

speciellt här i datarommet, har införskaffat ett rött tangentbord, en svart mus och en röd musmatta, eftersom de vi hade var från 92=skammens år!!!!!!!!!!!!

Jobbar bara idag, imorrn, fredag och lördag denna vecka, kan ju vara en skön omväxling!! Speciellt eftersom att ons-tors är dedikerade till alkoholkonsumation!!! ska bli najjjjs... nu ska jag sminka mig, ge mig lite smörj och sen cykla till jobbet, i detta härliga varma mulnigar regn/sol väder!!!! (har på mig ballerinaskor idag juu :D)


en bild? okejrå. såhär ser gardinerna ut i sovrummet. eller ikväll ska jag sy och sätta upp dom :D
 image69 
fast det var en dålig bild, det gröna är myyycket med limegrönt liksom! aaa herråå

Hello little miss sunshine

Det är sool och vaarmt på min lilla balliskong, så jag vill inte alls gå till jobbet idag, jag vill ta av mig mina kläder och sola så grannarna har nåt annat att snacka om än katterna..
Jobbet börjar kl 11.45 och slutar 18.15 ifall ni ville veta?!??! NÅN?? nehe

Ikväll ska jag spela fioliolej med pappsen också, vi får väl se om vi kommer ihåg låtarna! Typiskt att båda mina föräldrar har dåligt minne, så det finns ju inte en chans att jag skulle kunna få ett bra!

Zlatan sov med mig inatt, heeela natten! !MOAHAHAHHAHA inte med macke som han brukar! Och om jag säger NEJ då slutar han med det han gör, men om macke säger nej så typ tittar han på macke "jaha, tror du att jag bryr mig eller??" och fortsätter äta hans mat eller vad det nu var han gjorde fel.


Hrm, ja jag kanske ska avrunda det verkar ju inte komma en vettig tanke ner till fingrarna idag. BYE

Kvissleby

Var på besök i den lilla byn idag. Jag och Moa vallade Malin på en rundtur hehe det var roligt och jättesköööönt i solen!!!

och då så när vi gick där så upptäckte vi att det brann!
   

stackars den som bor där!!!


nu kom jag på att jag lovade lotta att träna på ett pass som började för en  halvtimme sen!! DUMMA MITT MINNE!! suck att jag aldrig ska komma ihåg nåt................................

kom ju på en sak!

Lovade ju massa skitcoola asballa bilder igår, så här kommer dom!! NJUT

   

vi e ba sååå balla asså!!! gillar sprutan mest :D

MU

MEN HEJ ALLA GLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag har jag redan hunnit jobba, det var ganska kul för jag satt med en rolig jänta, jennie hehe =) hon fick massa roliga samtal som jag önskat att jag kunde få istället för mina. alla mina ville bara till resturanger och dom är så lätt att hitta, hjärnan får ju inte arbeta nåt alls! fick iofs prata engelska med en kund hahahahaha där kan man snacka om kort i tonen hehehe!! "Ok, yes, ok, mm, ok, byyye!"

nu ska jag springa som en galning rakt in i duschen! Sedan ska jag klä mig i mina vackraste kläder, eller så blir jag stressad för jag duchade för länge och tar på mig första bästa, vi får väl se.

Ska till sussiepussie ikväll och ha roligt, dock utan alkohol. om nån frågar så ska jag itne dricka för jag ska jobba imorrn, men egentligen så är jag lika pank som en pannkaka är platt.... JÄTTEpank med andra ord. äger 17.50 kr som jag ska spara till mjölk ;)

bye bye små citykor

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HATAR MINA JÄÄÄÄVLA GRANNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JAG hade bokat tvättid idag, och bara för att jag är sen till den så ger det inte rätten till någon att ta den!!! BOKA DIN EGNA JÄVLA TVÄTTID DIN SNÅLÅKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och inte nog med det!! Det var bara massa äckliga vita underkläder, som då såklart JAG var tvungen att plocka ut ur maskinen! Slängde dom på golvet med en ARG LAPP som en riktig tant skulle ha gjort. SÅ STÖRANDE GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR




jaja nog om det nu. jävla idiot!

by the way

håll uuuut!!! eller jag menar håll utkik för ikväll kommer det some coool pics on me and the man! Mest on me dårå men cooola as hell!!! STÄNG ALDRIG ÖGONEN MEN GLÖM INTE ATT BLINKA!

IDAG SKA JAG LEKA MED MOA FÖR VI ÄR LEDIGA PÅ SAMMA DAG

Ja... rubriken säger väl allt, men kan ni läsare förstååååå hur länge sen Moa och Jag var lediga på samma dag utan att ha nåt annat inplanerat????? Neeej det kan ni inte små gullefjun, för det är längre sen än ni funnits!! Niiii små läsare var inte ens påtänkta!!! HAHAHAHAHA jaja



Nu ska jag försöka skynda mig så moa för en gångs skull blir lite imponerad av hur snabbt jag kan göra mig iordning, annars är ju det en gen som jag saknar heheh.

Hmm undra vad jag ska ha på mig? Undra om jag hinner locka håret, eller om jag bara hinner platta det?!?!? SVÅRT VAL!

här blir ju inga kottar färdiggjorda, så det är väl bäst att jag tar mitt kottarsel och pallrar mig till kottgarderoben för att ta på mig mina kottekläder!!

image63 

FÄÄÄÄÄRDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej på er små svikare!

Har ni gått och skaffat er ett liv just när bloggen börjat funka igen? Igår var det endast 3 besökare här, det är en tiondel av vad det brukar vara!! (Tror jag, är inte så bra på matte)


IDAG ÄR DET SOOOL och det är typ tredje dan på raken som det är det, underbart! Hämtade ner mina tygskor från vinden igår, och blev inte ens blöt om fossingarna ute hihi =) vårvårvår, det är då knoppar brister även fast det gör ont.


Satt med photoshop tills efter tolv inatt och försökte och försökte, men ja! Det går inte så bra kan man väl säga!! När jag skulle sudda ut lite fönsterbräder och sånt, så blev det en till preggomage istället, hmmm svårt att förklara men nåt fel gör jag och jag fattar inte vad! Intresseklubben hissar en flagga för detta intressanta utlägg...........


Idag börjar jag kl 14.30 och slutar 20.00 så om nån har tråkigt kan ni väl ringa mig på jobbet HAHAHAHAHAHAHA (endast kul om man vet vart jag jobbar hehehe)

nån som vill gå på promenad i solen? ingen? INGEN ALLS?? nehe, då blir det ännu en dag med johan glans då <3

hejdå storavidavärlden

KISSKISS

image62
BANGBANG

Hallå

Ja, update på bloggen är det inte mycket med. jag blir bara så irriteeerad när det tar typ 10 minuter att logga in, och sen så segar aaallt med update och bilder BLEH orkar inte sitta still och vänta på sånt =)

idag har min lilla fotograf-gen fått gnugga sina hjärnceller när jag fotade malin och micke + lilla hallonet då såklart! orkar inte lägga upp nån bild här, för de är omgjord lite i photoshop så det lär ta ett år att ens försöka!! men kika på bilddagboken kankse? jag lovar inget, det är segt där med.... http://annakotten.bilddagboken.se är adressen iallafall!


annars så jobbar jag mest nuförtiden! "sms ingår, så jag skickar gärna uppgiften till dig så har du den kvar i telefonen sen?!" är min bästa punchline hahaha även "välj en bokstav från a till h så kopplar jag dig dit" hehehe lite inter arbetshumor som endast är rolig när man är på plats.. ROLIGT VA


malin om du läser det här, så kan du väl ringa mig och påminna mig om att era pictures är klara, okej??



PUSS PÅ RUMPAN nu ska jag gosa med soffan

HEMSK SAK!

igår när jag och macke kom hem så haltade zazzibrazzi, hon hade brytit tassen!! Stackars lilla söta :( så imorse for macke med henne på akuttid, och nu ligger hon med världens största bandage, och tratt (igen) och är helt deppig... stackars liten :( ska visa bilder!!



idag var även första dan på jobbet, på riktigt!! har en liten paus på fyra timmar nu mitt på dan haha, men börjar igen kvart i fyra!! deni! jaja, nu ska jag klappa zazzi så hon blir glad igen!

green room


image59 
innan
image60 
under
image61 
efter!!! WOW!

om nom nom

är så hungrig! väntar på att fläsket ska tina så ska jag steka det. steka fläsk, låter som att jag ligger på mallorca och pressar på stranden hahaha :)

idag fick jag prata och skriva samtidigt på jobbet, det var mycket lättare än jag trodde! hittade t.o.m. ibland fortare än min handledare hehehe ;) det roligaste var en kund som fick en jordnöt i halsen!!! det enda jag tänkte var "shit jag måste koppla han till 112!!" hahaha roligt :)


alla som jobbar där är så söta och snälla, verkligen stormtrivs!!! inga elaka chefer eller idioter till kollegor, det är som i my little ponny landet där alla åker till barnhemmet för små ponnysar och målar massa regnbågar så de små ponnysarna ska bli glada igen....

image58

ajöken jag ska skära löken (till middan)

back from the dead

jag är numer en zombie, för imorse var jag död. ha .. h ... a... ... .    .

var med andra ord ut igår, och jaa..... jag vet inte vad, men krogen är det så kul? det enda roliga jag minns från krogar de senaste gångerna är att jag har träffat massa oldies, som man inte träffat på flera år. och alla dessa oldies har jag träffat i "rökrutan" hahaha och jag röker inte!! men jag gillar att vara utomhus, och det gör tydligen alla gamla spöken också. så för att summera: jag gillar förfester, jag gillar inte krogen, jag gillar rökrutan, jag gillar efterfest!!!!

nu vet ni det.



hahaha vilket meningslöst inlägg!! känner sån press att skriva när det är folk som läser bloggen varje dag även när jag inte skrivit!!! S K R I V K R A M P H H H !

imorrn så ska alla jag känner ringa eniro 118118 hela dagen lång, för jag kommer ta emot era samtal! och självklart så tar jag bort er kostnad om ni kommer fram till mig ;) hihihi känner mig nervis!

Hennes tänder lyste i mörkret (hennes ansikte)

Jag träffade Lotta först av alla i sundsvall, först först först!! Det blev precis som på film när dom springer mot varandra, fast det var mest jag som sprang.. för lotta hade ju så tung packning, och kanske inte förstod att det var jag heller? Jag sa ju att jag satt utanför shell på bergsgatan hehehe, men ickenickepicke jag stog som en riktig vän och väntade på perrongen och FRÖS. Pratade med en gammal dam vars familj hade varit i Malaysia i tre veckor.
"jaa dom har ju varit borta så länge, tre veckor!!"
"ja hon jag ska träffa har minsann varit borta i tre månader!!!!!!!"
"oj ja det var ju länge det...."

fast ärligt så känns det inte som tre månader. På ett sätt känns det som ett år, fast på ett annat sätt så känns det som typ 3 veckor?


hej på dig malliga lotta som kommer bli mallgroda när jag skrev ett helt inlägg om dig! ;)image57

där är hon, dock för ca....... 5000 år sen!

kottenkörbilmedrosarattmuff

image56

Här har ni nåt sött att suga på!

HEJ ÄLSKLINGAR!

Menar mest mig själv då, eftersom jag är nog den som läser den här bloggen mest.

ÄNTLIGEN TILLBAKA jag vet att ni tänker det. Mina bloggproblem började redan i torsdags, har inte kunnat logga in en enda gång! MEN NU!! hihihi jag känner mig sprallig =)


har ni sett vädret i sundsvall?? SOOOOOOOOOOOOOOOLL och vår och massa snösmältning :) FINALLY conversen åkte på imorse kan jag lova :)


Och en nyhet till: IDAG KOMMER BAJSLOTTA HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! har redan pratat med henne, för hon är i sverige just nu i denna sekund, på ett tåg nånstans mellan sthlm och gävle skulle jag tro.


Har också börjat utbildningen, igår då, på Eniro! Jäklar vad mycket information att ta in, men jag är så smart så det ska nog gå bra. Trevliga människor är det där också, alla hejjar och vinkar hit och dit. Kommer nog trivas jättebra!
Ska eventuellt gå och träna med en av dom ikväll, fatta det? En person jag har kännt i typ ett dygn ska få se hur otränad jag är, dåliga kondisen, ovigaste annapannan i sverige och mina fula träningskläder! Hmm kanske måste fundera på det där igen? Kanske ska tacka nej... är ju trots allt lite snorig :D

NU har jag en miljon saker att göra, en av dom är att göra matlåda, en annan är att vattna blommorna.
Ska även försöka få tag på malin, känns som jag inte pratat med henne på flera månader!


HEJDÅÅÅ

RSS 2.0