HEAVEN!!!

jag hittade min lypsyl och jag slutar om två minuter!!!!!!!!!!!

så jävla aptrött.....

45 fuckin minuter kvar innan jag har fått det ärofyllda jobbet att skjutsa hem massa fyllosar SEN SKA JAG SOVA!!!!!
är påjobbet just nu, hittils är det bara en enda ryckepungvägsförfrågan och 100000000 taxi förfrågningar. just so you know? mm just det.


har glömt lypsylen hemma. och så fryser jag. har druckit 5 koppar choklad men inte hjälper det. grinig är jag tillt tusen! har letat som en galning efter en fin svart höst/vinterjacka på nätet men hittar ingen jag vill ha... är det nåt som är bra?


JA en sak. tanken att om en vecka och två dagar är jag påväg till ayia napa SOL VÄRME SOL VÄRME och havet.. och alkohol men mest SOOOLLL VÄÄÄRME!!! och lediga dagar. =) och klänningar och bara ben och utsläppt hår och fina skor och goda drinkar MMMMM jag vill åka nu!


jaja. nu har det gått tre minuter till på denna tråkiga natt. om ni är lika underbara som jag tror så tycker jag att ni borde tipsa om lite bra internetsidor där man kan läsa nåt kul! har redan gått igenom tjuvlyssnat, tjuvtittat, argalappen, afotnbladet, diverse bloggar, magnus betner, carolina gynning och JOHAN GLANS i love him... tips me!

och ge mig ett jävla lypsyl ;) kisssssssssssssssss

ayia napa

WIHOOO!!! Precis för cirka tre minuter sen så skrev jag ut en flygbiljett till Ayia Napa för två personer!! One for me and one for Emelie :D Nej Macke får inte följa med han får stanna hemma med katterna hihihi


Vi far den 1 september och kommer hem den 9 =) SO LONG SUCKERS ni kommer sitta här hemma och deppa för att det är höst medans jag suuuuuger ut det sista ur plånboken och sommaren! ;)


Ja det var alla nyheter för dagen, ska strax meddela Emelie att biljetten är utskriven så slipper hon oroa sig i lillhjärtat.

kiss kiss bang bang

küc

Löven faller på hösten
Varför tar du mig på brösten
Jag kan inte rimma
Jag kan bara simma
Ut mitt i havet
Eller kanske dränka mig i badet
Jag har inget kar
Det slängde min far
Jag har en flaska vin
Du är jättejättefin
eller nåt....


skriven av mey selv igår när jag insåg att jag inte ALLS vad ledig idag, utan jobbade från morgon till kväll.


ni kittlar min magnerv

gulligulliga bradshaw och pussinussiga HC :D fast han är inte HC för mig, för mig är han bara christian =)jag upplever en två dagars bakfylla idag, första gången sen sista april i ettan. fast då var det nog mer en tredagars.... jaja kul har jag haft!! vill INTE gå in på facebook och se vad det kan finnas för vackra bilder på mig, jag minns en kamera och ja... det var inte vackert.


och sen har jag upptäckt när jag varit hemma hos mamma och pappa att ialalfall mamma brukar läsa min blogg, mamma ta allt med en nypa salt okej? hon är även medlem på facebook men jag är ju en vuxen kvinna som dricker vin ibland, precis som hon... hihi =)

nej nu ska jag ta mitt dunkade huvud och släpa iväg mig till moa.. jag ska bara ta på mig nåt så moa vi ses väl efter midnatt?

auw widersvin till mina små tysta läsare, shhh....

RSS 2.0