hej vänner

jag lever! åker till umeå över nyår, tja... så ni vet alltså =)

christmas is coming

Idag har jag och Macke julpyntat, ska ta en bild! Lova promise yes

Sitter just nu nere i solariet, har precis blivit grillad, och nu är det mackans tur! Mobilt bredband is the shit ;)

Igår hade jag en skitdag på jobbet, jag var såååå less när jag kom hem! Sov dåligt inatt för jag trodde idag skulle bli likadant men där hade jag fel! Idag har det bara låtit "god jul" "vad trevlig du är" tack för hjälpen" osv hela dan, folk måste ha käkat pepparkakor till frukost ;)


IDAG är det också dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan, de ni!!
IMORGON kommer julgranen, så som jag har längtat!! Plus att jag är ledig hela helgen, jag vet att jag tjatar men det ska bli så jäkla SKÖNT!

hoppas alla är lika glada och lyckliga som jag är! JULPUSS PÅ ER!

En vecka kvar

Snart är julen är tralalalalalalala 
I år längtar jag så fruktansvärt efter julen, har nog inte känt sån här julstämning på flera år! Det ska bli så roligt att fira jul med brorsdöttrarna =) En jul utan barn är tom och tråkig!


Nu ska jag strax iväg till jobbet som vanligt, men tänk nu jobbar jag bara idag imorgon sen är jag ledig tre dagar sen jobbar jag måndag sen är det JUUUUUL!! :D Kommer gå fort som attan!


Jag har inte heller laddat in några bilder på datorn, eleni och moa ni får hold your horses jag kanske orkar göra det i helgen? förhoppningsvis!


godjulkramar från kottetotten

Norrland

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD  FÖR DET ÄR FREDAG OCH JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sådärja, nu är det out of my system ;)

Macke har åkt iväg för att leka med sin kompis John, så jag ska åka på ica och hämta ut lite klappar och slå in dom! I år har jag en så himla julstämning så det är int klokt! INT KLOKT ALLS!
Jag måste börja öva på min norrlänska idag var det en kund som trodde jag var göteborgare??? VE OCH FASA för gött och goa gubbar!!!!!!!! Ge mig lite "he" och det där ljudet som betyder ja typ "shuupp" ni vet när man frågar en norrlänning om det är dammigt under byrån :D

Funderar på att gå och träna kvart i fem eftersom jag faktiskt åt middag igår, (mamma sluta oroa dig)
men jag vet int om ja ork.. Måste springa upp på vinden några vändor, det är ju typ sex trapper upp satte...


Norrland är den nordligaste och största av Sveriges tre landsdelar och består av landskapen Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen, Jämtland, Lappland, Medelpad, Norrbotten, Västerbotten och Ångermanland.

Norrland har en area på 261 292 km² och utgör cirka 59 % av Sveriges yta. Omkring 12 % av landets befolkning (omkring 1 156 000 invånare) bor i landsdelen. Liksom de andra landsdelarna (Svealand och Götaland) saknar Norrland egen administrativ betydelse, men begreppet används dagligen, till exempel i väderrapporterna. Nästan alla postnummer som börjar på 8 eller 9 ligger i Norrland.

Med övre Norrland avses vanligen Norrbottens och Västerbottens län.


Fakta från Wikipedia

haha en bild som kom upp när jag sökte på norrlänning hahaha!

baaad kotte

Jag har jobbat natt/kväll hela veckan, jag har inte gjort nåt annat än sova och jobba. Försökte träna igår men eftersom jag inte hade ätit middag på tre dar så höll jag på att svimma!! Det blir så dumt med middagen när man jobbar kvällar eller nätter, jag måste bättra mig!!!

idag åt jag kycklig iallafall just so you know.

Jag har inte laddat in bilderna från festen i lördags heller!!

Bättring lovas, nu ska jag ju jobba dagtid några dagar :D

Resnerven är sugen på Laos också, men det får hinnas med i nästa resa istället! Har hittat några underbara resebloggar så min resnerv ligger på högtryck och pulserar nu! Åka hit och dit... MMM det vore en dröm att ha x antal tusen på visakortet, köpa en one-way-ticket till wherever och bara åka dit vinden och viljan vill! Vara borta minst ett halvår, nån som vill förverkliga min dröm med mig??
paradise here I come!!!!!!!!!!!!!

3 år 10 månader

Idag har jag och loverboy varit tillsammans skitlänge! Herregud, vad tiden flyger ibland eller jämt och ständigt kanske.

Jag hade tänkt gå och träna imorse klockan 09 00  hahahhaha vilket skämt!!!!!!!!! vaknade halv elva, hade väl stängt av väckarklockan i sömnen eller nåt. Nu i efterhand tänker jag bara " vad trodde du egenligen anna!! att du skulle kliva upp halv åtta på din lediga dag för att gå och göra nåt skitjobbigt???"

Ikväll är det partey hos Elenipleni och det ska bli roligt! Har inte ens sett hennes lägenhet än :O Och jag tror att det skulle vara fler från gamla klassen där med, skoj skoj precis som på den gamla goda tiden ;)Nej nu är det dags att dra sig ner på stan för att träffa Moa and her boyfriend, hoppas de har lust att följa med på Åhlens för jag måste köpa ett skärp till klänningen jag ska ha ikväll! Vinet står på kylning i kyskåpet, undra om man hinner lägga sig 10 min i solariet innan ikväll?? Jaaaa det borde hinnas... Fast iof ska jag se på The Hills klockan 17 00 på MTV!!so little time over and out

the list of honest
1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
 Ja

2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
 Nej

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän/flickvän?
 Ja

4. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
 Ja

5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
Ja

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
 Ja

7. Finns det någon av din pojkvän/flickväns vänner du inte tycker om?
 Ja

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
 Ja

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
 Ja

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
 Ja ;)

11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
 Ja , been there done that

Lite svettigt men nu vet ni! Man kanske ska ställa upp i "Sanningens ögonblick"


Förövrigt har jag haft körkort i två år idag, har inte träffar farbro/faster polis en enda gång, GRATTIS till liilla mig

thaithaithailandlandland

jag är så jävla peppad att  åka så det är inte klokt!!! om flygplatsen var öppen osv skulle jag kunna åka NUUUUU!!!


igår handlade jag klart de flesta julklapparna skönt!!! måste bara komma på vad macke ska få så är jag ready =)

22 dagar kvar till jul och efter det är det 23 dagar kvar till det förlovade landet thailand........................... MMM

RSS 2.0