om ni bara visste

vad trött jag är nu, då skulle ni säga åt mig att gå och lägga mig. Men eftersom jag är ensam hemma, och ingen som bestämmer över mig så kommer jag vara dödendöd imorrnbitti. Men det är sånt man får leva med!!



"Såånt e livet!
Såånt e livet!
Så mycket falskhet, bor det häääär!
Den man förlorar, finner en annan
Så håll i vännen
Du har kääääääääääär"

Ja ni ser ju vad jag behöver! >>>>>>SÖMN!


(FÖRLÅT ALAN FÖR ATT JAG SPAMMA DIG MEN JAG HADE TRÅKIGT! HOPPAS DU LÄSER DET HÄR SÅ DU INTE TROR ATT DU HAR EN RIKTIG STALKER!)

JAHA NU GJORDE JAG ALL TEXT STOR??? GODNATT

Sex

minuter för länge har jag suttit på min rast. SKA GÅ men orkar inte. En tant som vill lägga pussel men är blind väntar, och börja med middagen, och tvättstugan och och och och massa mer.

Mor ringde och tjatade på mig om jobb, jag sa att jag ska på intervju på måndag, hon sa "jaha. ja men det är väl okej...." med viss tveksamthem när jag sa vart jag skulle nånstans. HERREGUD jag ska ju inte bli strippa precis!!! DET ÄR ETT VANLIGT JOBB!!!


Precis som mammors jobb är att reta upp sina barn precis innan månadens blödning. Mest tjejer dårå.......

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JIPPIAIIOOOOO
ALLT SLIT HAR GETT RESULTAT! På måndag kl 10.00 kan ni vara nervösa för min skull så slipper jag, då ska jag på: badapadam: ANSTÄLLNINGSINTERVJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIHOOOOOOOOOOOO!



okej okej inte ta ut glädjen i förskott, du måste ju få jobbet också.... JAJAJAJAJJAJA

måste nu ringa mina gamla underbara chefer och be de lägga in massa goda smakliga ord för mig HIHIHIH


hejdå PUSSUNGAR


lotta, bytheway I MISS YOU körde förbi huset ditt igår..... kom hemmememememmem!

vill du anställa mig?

image47

please please pretty please

förresten

jag jobbar idag. ska åka om en halvtimme. kommer hem 21.30 ikväll.. hur kul är det då?

jag får ha mina eyes on the price, MONEYYY

JAG FÅR ÅNGEST AV ER

För det första så är jag brunhårig i håret och blekfis i hyn. Så när jag då bestämde mig för att bli blondin så sa alla att det var skitsnyggt. Förutom på vintern när ingen kunde se skillnad på mitt ansikte och mitt hår, för de var samma färg, (ni som sett mitt körkort vet)
Så sen när jag blev brunhårig sa alla "ÅH FINT NU SER DU INTE SÅ BLEK UT BRA BRA BRA" och nu typ en månad senare så ångrar alla sig????????



Det är sånt här som får mig att ligga sömnlös på natten och det är ERT FEL!


but I still love you guys, and AAAAAAAAAAAAAAAAIIIIAAAAAAJJJJJJ WILLL ÅLLWÄÄJJJS LAAVVVV JOOOOOOO!

Hello my little slavar

Vet inte vad jag vill säga med den rubriken förutom att jag är SJUKT UTTRÅKAD!


Var till vetrinären idag och köpte massa grejer till zahara, det blev 422 spännisar!! DYRT, men hellre det är massa kräks på mattorna. Det verkar som hon har ärvt min mage, jag är ju också sådär sjukt känslig och kan inte äta massa saker. Fast, jag spyr ju inte på mattorna iallafall!


Ja, sen ska jag ringa på ett jobb idag, dom verkar intresserade av lilla m i g så vi får väl se vad det blir av det. Verkar ju tyvärr som att jag hamnar inom bajsyrket iallafall, men hellre det än arbetslös.

hellre det, hellre det!! hela tiden! Jag bara nöjer mig med det jag får hela tiden! MÅSTE TA TAG I MITT LIV orkar itne.


Har iallafall börjat på "äta bättre, bli mindre fetslapp" dieten nu, gröt och grovt bröd på morgonen, kött och grönsaker till middag, frukt till tvfikat på kvällen. Har ju iofs bara hållt på sen i måndag meeen ja. HELLRE DET ÄN INTE ALLS HAHAHAHAHhaha...................................

Nu ska jag söka ett jobb som inte är bajsyrke, utan jag får hålla på med vackra saker! DOCK INTE guldfynds "vackra och stilrena" (hehe) saker, utan saker som är VERKLIGT vackra. Hihi

Att söka jobb är ett jobb

Om du vill ha mig på ditt jobb, så prata med din chef! För jag är supermegabra att jobba med, så anställ mig SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Har nu varit arbetslös i en dag. TRÅKIGT! Har sökt 4 jobb idag, ska söka ett till ikväll om deras sida börjar funka nån gång. Och självklart kan jag INTE dela med mig av vart jag söker jobb, för då är ju chanserna mindre att jag får det! Sorry!



image41  Här är jag år 2003

image42  Här är jag år 2004

image43 Här är jag år 2005

image44 År 2006

image45 Är 2007


Men!! Kära vänner! Det finns knappt några bilder från 2008! Så därför bjuder jag på denna

image46

Sätt igång nu papparazzos!!

HEJDÅ

Hej trogna vapendragare

OM jag får göra en prognos över framtiden, så gissar jag att innan året är slut kommer det finnas en ledig tjänst på Guldfynd i stan som butikschef. Så ni som vill ha detta åtråvärda och mycket spännande jobb kan ju hålla ögonen öppna (haha)


I fredags var jag ledig, och tänkte ligga och lata mig heeelaaa dan som jag brukar, men då fick jag istället besök av en liten trollunge! Så då fick jag agera kreativ barnvakt istället, det var faktiskt roligt :) Sen ville hon sova över, och såklart fick hon det! Igårmorse skulle hon åka hem, men det ville hon inte för att Anna+Macke=De roligaste barnvakterna!!! Så då fick hon stanna tills efter melodifestivalen! Myyyysigt, fast dock känner jag att än blir det inga barn, för dom är ganska jobbiga också.


Nu har jag inget mer planerat jobb för hela året! Det känns ju lite jobbigt, ska ringa lite hit och dit imorgon och skicka lite CVs och sådär, hoppas hoppas jag slipper jobba inom äldrevården i sommar. O r k a r i n t e m e d m e r b a j s ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

baybayz


Hejochförlåt

Jag har ingen ork att blogga, då jobbet suger musten ur mig... Låg vaken tills seeeent inatt med ont i magen bara för det där jobbet åhåhåhåhååhåh jag hatar det!!! Imorrn är sista dagen, förhoppningsvis!!!!!!!!!!!!


NU måste jag ringa Malin och se om hon orkar träffas för bio ikväll! Nåt att se fram emot iallafall :)

Bra kvinna reder sig själv

Igår var det Alla Stjärtans Dag, och eftersom jag VET att min karlslok inte skulle göra nåt speciellt av dagen så fixade jag det själv. Köpte en skiva till oss båda, >Vincent Pontare< lyssnar på den nu btw och den är SKÖÖÖN som glidmedel. Sen kunde jag inte alls låta bli att köpa ett par kalsonger med hjärtan på som matchar mina trosor!! HAHAHAHA jag och macke kommer gå i likadana träningsoveraller när vi blir gamla :')


Sen så såg jag att jag också kunde få trosor, så då fick jag trosor. Sen gömde jag paketen i lägenheten och skyllde på Amor, men Mackan är smart ibland!! (Ibland)

Sen på kvällen gjorde vi middag, åt den i köket och sen STÄDADE VI EFTER OSS!! Och, grädden på moset, jag sparade det som blev över och ska ha till matlåda idag!!!!!!!!!!! VAAAAAAAAAAAAAA????? Helt sjukt.
I vanliga fall så sitter vi som två degklumpar i soffan, macke gör en macka, jag äter hårdbrö, sen plockar vi inte undan, sen somnar vi hahahaha

image40


herrå!

Då är det officiellt

GULDFYND ÄR DET SÄMSTA JOBBET I VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Okej, inte världen, men absolut i Sverige! Jag gör som så många gjort innan mig, räknar dagarna. Nästa vecka på onsdag är sista dagen någonsin som jag sätter min fot i en Guldfyndsbutik.



Hoppas verkligen att en person som jobbar på Guldfynd får gå på en kurs i hur man är chef som. Och Eleni, lycka till! Hoppas hoppas hoppas att det ordnar sig bra för din skull, annars får du ta över tyglarna.




GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag äta mjölk och hallonkräm så jag blir sunshineglad igen! SEN SKA JAG SÖKA JOBB!!!!!!!!

Tack michelle och preggo

för en helt underbar vecka!! Förlåt mig och sambon för vår morgontrötthet, olust till att laga mat och städa och diska och att vara allmänt lata i överlag hahhaha ;) Men ni fick ju träna på att vara mami och papi iallafall ;)









JUST NU: Känner mig arg efter att ha snokat runt lite AAAAAAARGGGGG men jag tänker inte lufta mina tankar här i bloggen förrän efter jobbet imorrn, då jag vet mer. Och ni kära vänner kan ju bara gissa vilket jobb jag pratar om. SUCK! Menmen, inte ta ut några aggresioner i förväg nu!!!

NI ÄR BÄST!

Mina kära bloggläsare, jag ska dra mig tillbaka för evigt. Tyvärr är dessa mina sista ord.

NEJJJ jag bara skoja HAHAHHAHA men däremot ska jag till fjällen en vecka, så jag kommer vara mycket mycket frånvarande. Och självklart är jag förkyld nu, för jag ska ju till fjällen. Det är ALLTID så för mig, kroppen vill helt enkelt inte sporta hahaha;)

Här kommer några bilder!
 Macke och Lova

 SPERMA!!! hahahaha nej det är idominsalva

 Såhär glad blev Macke för sitt mycket feminina paket från MIG! hihi

 Vi slängde ut badkaret, och såhär äckligt var det under.. ÄCKLIGT!!!!

 Jag köpte nya skor, mmmm!

Ha en bra vecka på era skittråkiga jobb, själv ska jag sola i fjällen!! HAH :D

RSS 2.0