Vaaaaaaaaaaaaaaaaad

är det för dag idag?
Vad är det för dag idag?
För det är ingen vanlig dag!
För det är Mackes födelsedag!
HURRA, HURRA, HURRA!!!!


Grattis sambon, 24 mogna år har du levt. HAHAHAHAHA!

Babyproffs

Imorse klev jag upp kl 06.00 på morgonen, tog på mig slitvänliga kläder och for till rara granlo. Där spenderades tiden ända tills kl 12.00 då jag var barnvakt till min brorsdotter på 8 mån! Jag säger bara det, JAG ÄR REDO MALIN! Om ungen gråter, då tröstar jag lugnt och sansat, jag kan göra välling, jag kan mata, jag kan värma barnmat, jag kan byta blöja, jag kan klä på och av och jag kan få ungen att somna. WOHOOO Superbarnvakten är kommen till eder;) Det enda som var jobbigt var att dra barnvagnen för den var så tung! Klenis jag :P


Nu mår jag illa, för att istället för att äta middag har jag druckit loka och ätit Toffifeee mums! Tog även en eftermiddagslur på fyra timmar, så jag är ganska pigg nu haha :)

Måste nog dra mig tillbaka till chokladgrottan (mitt bruna mörka sovrum) och sova snart för imorrn ska jag sälja silver till de fattiga och guld till de rika och skit till idioter. Och förlovningsringar på avbetalning till de dummast av alla. HAHAHAHA (förlåt annalena med gummibena att jag snodde lite av dig där :))


GODNIGHT EVERYBODY!

LAMMKÖTT

Igårkväll anlitade jag mitt lammkött (kalleponken) att komma hit med Estetshow 2007, och sen gjorde han det! Snacka om att I am the leader!! Ja den var iallafall skitbra, för jag är ju med på den hihihi :D

Men dock tycker jag årets show var bättre faktiskt! Det enda som var bättre förra året var slutnumret för det var inte på topp i år. TYCKER JAG!

Idag ska jag äntligen köpa en ny kalender för år 2008! Hittade en jättebillg på Ica kvantum igår och skulle precis lägga ner den i korgen när jag upptäckte att den var för 2007??? :S Vem köper gamla kalendrar?? Idiotiskt att ens sälja dem ju??

Imorrn ska jag jobba på gouldfound och om ni är i stan och har tråkigt får ni gärna hälsa på för jag lär ha tråkigt. Fast folket har ju fått lön nu så kanske kanske att det är mera folk ändå! Vem vet?


Nu ska jag gå och slå Macke på operationsärret så han vaknar nån gång!

bilds

 showens slutnr!
 det är ljusare i verkligheten!  
 Zahara nyopererad!

Först och främst FÖRLÅT MOA!

Moa är en mycket tålmodig människa som kan stå ut med vänner som mig. Jag är en väldigt tankspridd människa, så tankspridd att jag glömmer bort det som är viktigast! Till exempel Moa!! Jag är SÅ LESSEN att jag glömde dig!! FÖRLÅT!!


Innan denna tragiska händelse så var Moa SÅ SNÄLL och färgade mitt hår! Så nu är jag snygg brunett, med lite röda inslag faktiskt trots att jag hatar röda inslag på mig själv. Men det är snyggt! Bild kommer.



SEN!! Årets första vårtecken, Hedbergskas estetmusikerna Vårshow 2008! Godkänt betyg, det kändes att nåt saknades (jag haha) NEJ JAG SKOJAR det var helt UNDERBART! Jag menar, Backstreet boys-medley? Varför har ingen tänkt på det förut?? Bilder kommer där med, dock från mobilen för min tankspridda hjärna glömde kameran!



Så, förlåt http://msnorton.blogg.se jag är en dummis! Besök henne och ge henne en kram!


Operetta Hårdvallsgatan

Macke hämtades hem imorse så nu är hela opererade familjen hemma! Operationen gick iallafall bra, och det enda som är jobbigt är att han har ont, men tur är väl det för det visar att han är mänsklig (vill inte vara sambo med painkiller-jane juu)

Imorgon planerar jag att gå på Estetshowen! Jag kan ju faktiskt inte missa den eftersom det är den bästa showen (förutom när jag var med hihi)


Usch jag har verkligen inte motivation för att skriva nu, det enda jag har är mensvärk. Jag sitter bara och väntar på att lönen ska komma in kl 00.00 så jag får se att jag verkligen får den fetaste lönen jag nånsin fått i mitt liv!! Och då kommer jag vara överlycklig i ca 1 minut tills jag börjar betala räkningarna och då blir jag lessen igen.............. GONATT (eller knatt som kalle brukar säga, det är väl samma sak?)



HAHA jag måste bara berätta! Jag jobbade ikväll och då berättade jag för en tant att jag ska färga håret brunt imorrn! (ja det ska jag) och då svarade hon "NEEJ!! Du slösar bort dina pengar! Det går lika bra att dra håret efter elementet!"

Ja det kanske inte var så kul nu egentligen, man måste nog se denna dam in action för att skratta arslet av sig som jag gjorde höhöhö

Hej alla vänner!

Jag har tyvärr tråkiga nyheter, men såna här gånger är det bra med bloggar för då slipper jag ringa er alla!

Macke och jag åkte in till akuten igårkväll, han blev liggandes där över natten. Imorse ringde han mig och berättade att han ska opereras idag, kanske ligger han på operationsbordet nu? Det är blindtarmen tror dom iallafall. Om ni har frågor så ring mig! Eller skicka ett krya-på-dig sms till Macke kanske :) Jag skriver så fort jag vet mer!


Massa kramar från nyopererade familjen (Zahara opererades igår, en annan historia..) // Anna

Photographs

Nu ska jag sova snart! JAG LOVAR!!

Först ska jag visa er härliga bilder på härliga barn!
 Natta mitt i ett härligt gapflabb!
 Varför sitta still när man kan ställa sig upp istället? :)

 Och sen ett bildbevis till Lotta som är ute i världen, TITTA SOLEN LYSER I SUNDSVALL IBLAND!! :D


Nu ska jag verkligen verkligen försöka sova, och imorrn ska jag ta en bild på den omtalade stolen så Anna-Lena kan sova gott om nätterna.


Förresten, tack M&Ms för den mycket trevliga lördagskvällen/natten!!! Fjällen fjällen fjällen :)

Hej alla små kissemissar

eller kissungar kanske? undra vem det var som sa det först? hmmm det kan ni ju fundera på.

Här sitter jag och klockan börjar krypa mot 01.00 på natten. jag känner mig dock nyvaken. kan bero på att jag bara varit vaken ca 11 timmar? Jag skulle behöva bli telefonbombad vid niotiden imorgonbitti så jag inte kan somna om! Och så att jag senare på kvällen kan lägga mig tidigare osv osv osv så jag kan känna mig normal igen!

Alla tips om hur man blir trött på kvällen och pigg på morgonen (helst det sista) mottages MER ÄN GÄRNA!


Lite kissemissinformation: Zahara har kräkits fyra gånger ikväll. Hon kanske är nervös inför sin operation på tisdag?
Zlatan är tjock som vanligt. Verkar som han gillar kräks också...

Nu ska jag dricka mjölk och äta banan och dricka grönt lugnande te så jag blir såååå lugn så jag somnar! Kanske ska jag läsa telefonboken samtidigt! Då blir jag trött i ögonen iallafall. Återkommer om mina försök misslyckas :)


Lotta

image28

Hon är i Kambodja nu och nu säger hon att hon ska sova.

Själv har man nyss vaknat (13.30) så jag ska nog göra nåt med mitt liv.

Tävlingen avslutad

Pga för lite deltagare. Ingen vann! Jag ska berätta varför. Jag fick bara in tre gissningar. T R E ! ! ! ! ! Och de löd:
Ett hjul som hamstrar springer i. FEL
En flygande gris i ett parisehjul. FEL
En ljusstake. FEL


FEL FEL FEL FEL FEL!

Ingen av er var ens nära. Men en sak kan jag säga er! Ni var förmodligen mycket nära föremålet när ni gissade FÖR DET ÄR EN STOL!


och jag vann för jag gissade på stol.

Tänkte skriva lite

Men insåg att klockan närmar sig ett PÅ NATTEN och jag är itne ens lite trött. Så jag måste lägga mig nu för att vända på dygnt.

OCH NI!! era små miniminiminigrisar till läsare! Jag har fått två gissningar i min tävling. TVÅ!!! Och det är massa massa fler än två som läser här ju! DUMMA DUMMA er...... SÅ GISSA NU! *arg smileyy*

Nej jag vet inte hur man gör!

Nej jag vet inte hur man gör så att man kan klicka på länken i inlägget, och jag vet inte heller hur man lägger upp en video här. Så nu vet ni det!!

Jag tänkte ha en liten gissningslek förresten! Ni kära läsare ska få gissa vad det här är!
image27

priset bestäms beroende på vem som gissar rätt eller kommer närmast!! KOM IGEN NU FÖR JAG VET ATT NI LÄSER!

rubrik är svårt


 såhär såg jag ut ikväll när jag hade tråkigt. Jag kanske borde klippa kort hår? Vad tror DU?



alla därute som klagar på sina tråkiga jobb, ni ska bara VETA vad tråkigt det är att vara arbetslös! BLÄ men jag ska inte gnälla om det nå mer nu för även det är tråkigt...


ikväll på kanal5 så var det först ut Carolina Gynning hahah hon är så hääärlig! Sen var det dubbelt upp av Christine! JAG ÄLSKAR HENNE!!! "Den enda människan som är värre nykter än full" hahahhaa stämmer så bra ;) det är verkligen en serie som jag sitter och gapskrattar rakt ut till! HEHEHEHEHE så låter det!
här har ni ett litet smakprov dirket från youtube!  http://www.youtube.com/watch?v=B8XxKmcACnk

Blivande tjockis som vill träffa Anna Skipper

Igårkväll satt jag framför tv/dator och åt marmeladmackor och drack oboy tills ca ett inatt.
Idag sov jag till ca elvatiden för jag kunde inte somna pga alla sockerkickar igårkväll/natt
Efter jag vaknat åt jag marmeladmackor och drack oboy framför tvn tills macke kom hem med bilen. Då tog jag bilen till ica och köpte godis, mjölk och bröd.................. Och vad gör jag nu? ÄTER GODIS!

Jag vet att just nu när jag är ung och smärt (hehe) så blir jag inte tjock för det funkar inte för mig. MEEEN en dag kanske jag vaknar och upptäcker att jag är gammal och tjock?

NYA VANOR MÅSTE INFÖRSKAFFAS!

Men miljömedveten som jag är så tänker jag äta upp godiset, inte slänga det. Onödigt!

en liten bild!

image25

Alanbanan!

Det finns en liten liiiten liten Alan som gillar bananer (haha jag vet inte!!) som heeela tiiiiden klaaagaaar aaatt jag inte uppdaterar!! MEN JAG FÖRSÖKER!! Igår så gick det inte att logga in helt enkelt, och dan före det var jag full och dan före det så uppdaterade jag fakktisktksktktkks!! HAH!

Inatt drömde jag att Malin och Micke skulle föda sitt barn i Thailand och vara där i två veckor efter barnets födelse så de skulle slippa att träfffa sina familjer så mycket. Av nån anledning så skulle jag följa med som stöd för Malin.
Väl nere i Thailand så stog jag och Malin och tittade på ett stort minfält och grät för det lekte massa barn där. Sen la sig Malin på rygg, och från ingenstans så kom det en barnmorska och tog Malin mellan benen och sa att hon var öppen fyra cm!
Panik panik, för Micke var nämligen på andra sidan minfältet! Skulle jag lämna Malin för att hämta han, eller stanna med Malin? Precis mitt uppe i mina funderingar så säger barnmorskan att nu är hon öppen 10 cm, dags att krysta! Då börjar jag skrika MIIICCKKEEE MIIIICCCKKKEEEE!! Men hinner inte skrika mer, för superkvinnan Malin krystade ut ungen på EN krystvärk. Så när Micke var framme (han sprang rakt över minfältet) så sa jag "Sorry you missed it"

Det var roligt, jag skrattade när jag vaknade :) Ungen var jääätttesöt och det var en liten flicka! Så Malin och Micke, nu vet ni det ;)


Idag försökte jag sälja mig själv till min förhoppningsvis blivande chef, jag tror det gick bra. Hon tyckte inte ens att jag skulle lämna in ett CV eftersom alla redan vet hur jag är och hur jag jobbar där. SÅ HÅLL TUMMISARNA!!

Uhh..

Sitter på jobbet i Nolby. Ska jobba kväll. Bleeahhh!!!!!!! Men jag ska väl inte klaga tycker ni, när jag har fått jobb för en dag?!?! Nej sååååklaaart inte det är såååå uuunnnnddeerrrbbbbaaarrrttt atttt jooonbabnbababba !!

och inte hjälper det när man läser lottas resedagbok! bungalow på stranden, bada sola ja ni vet. SUCK!!


MEN  mitt i all denna tristess så har jag fått en chans till jobb :D wiiiiiii tack NORDEA för ert bra beslut! Synd bara att om jag får mitt jobb jag vill ha så förlorar jag en rolig arbetskompis :'( !!  Vem ska jag nu städa lagret med och diskutera sekter med??? VEM??????


jaja plikten kallar måste tillbaka till slitet i köket. Idag serveras Janssons frestelse. Jag hatar anjovis!

Onsdag? Torsdag?

Jag vet inte riktigt vad det är för dag. Men jag trooor att det är torsdag!
Livet som arbetslös rullar på precis som repriserna på tv. Idag tittade jag på cityakuten och tyckte det var intressant, men var tvungen att byta efter en stund för jag blev så stressad. Det hade varit ett försök till masssjälvmord så det var så himla många som behövde hjälp, samtidigt som dom hittade ett litet barn i en gränd plus att en brandman hade fastnat i armeringsjärn i betong bla bla bla! Ni förstår nog varför jag blev så stressad!


IGÅR sökte jag jobb. Jag tänker inte säga vart för då kanske nån av er högkompetenta personer söker det och jag blir fortsatt arbetslös. Fast jag tror inte att jag kommer få det, men söka kan man ju göra...

Ja vad mer har hänt? Dörren till tvättstugan är trasig, så det går inte att låsa eller ens att stänga den. Så när jag tvättade så blev jag lite orolig att nån skulle sno alla mina värdefulla kläder, men sen insåg jag att "vem vill ha skitiga trosor och en matta med bajs på?" precis, nååån som ska göra en voodoodocka!! Man vet aldrig med grannarna när man bor i förorten som jag :S

Detta gjorde ju så att jag inte behövde känna mig uttråkad i ca två minuter. Så nu måste jag hitta på nåt annat?


JAG VET!! Kan inte ni snälla söta rara bloggläsare skriva till mig vad ni skulle göra om ni var ledig en dag? Om chefen ringde och sa "Vet du vad! Jag ger dig ledigt idag!" Pleeeease tell me your secret ;)

Jag erkänner

Jag måste erkänna för er. Jag hade ju lovat mig själv att uppdatera oftare nu när jag är arbetslös MEEEEN livet som arbetslös suger håååård kuk. Vad ska jag säga liksom? "Idag stirrade jag in i väggen i fem timmar, upptäckte en liten spricka, men nej det var bara damm på ögat"   Det händer inget roligt alls!
Jag kan inte ens uppdatera er om mina katters sexliv FÖR DOM HAR SLUTAT GÖKA! Jag misstänker en graviditet på G.... Hmmm vi får väl se vad framtiden ger?

Det enda roliga som händer är att jag........ Nä, inget roligt händer!!!!

HELLOOOOO!!!!!!!!!!!

SHE IS BACK!!!

Jag blir jätteglad i hela lilla kroppen när jag ser att även fast jag inte updaterar 24/7 så är ni ändå här och besöker JAG ÄLSKAR ER!!!


Nåja, nu till lite allvarligare saker. Jag är arbetslös. Jag har inte planerat jobb för en enda dag hela 2008. Sååå om nån av er underbara små varelser därute skulle veta om nåt ledig jobb så RING MIG!! Eller lämna ett spår i kommentarsfältet så får ni mitt nummer, jag vill inte ha massa stalkers.... Eller JO det vill jag!! 0730466600!!! CALL ON MEEEEE CALL ON MEEEEEEEEEE!!!


Update om mina katter: Dom gökar nu dygnet runt, och om dom inte gör det så äter Zlatan mat så han är ännu tjockare nuförtiden, och Zahara gnäller gnäller gnäller för hon är kåt. Vetrinärskliniken nästa!

Ska nu ladda in lite vackra bilder i datorn, alla kommer inte komma upp här, de flesta laddas upp här : http://annakotten.bilddagboken.se  sådärja!

RSS 2.0