Idag är jag jätteglad

För idag vaknade jag av mig själv kl 9, helt utvilad, städade sen hela lägenheten och har ätit frulle på ballan. MYS! Nu ska jag studsa in i duschen och göra mig klar för idag ska sundsvalls snyggaste tjejer göra stan till en bättre plats med vår närvaro, nämligen WILMA jag och malin. GOOOOSAAA BEBIS HELA DAN!!! måste ladda kamerabatteriet och ta med skivan med de förra bilderna. Jajamen!

Hmm vad var det jag skulle göra nu?? DUSCHA!!!!!!!!!!!!!!!!! (satt ärligt och funderade några minuter...............?)

förresten

Macke har gett mig fria händer att beställa från HM åt honom, känner han inte mig alls?????? Så nu ska jag beställa hem lite rött blått grönt och alla andra fina färger han är så fin i!! Inte ett endaste svart plagg ska åka med i paktete hehehehehhehehehhe :D


Summer tiiiiimes, and the living is eeeassyyyy

MM, en låt som passar en dag som denna.  Imorse satt jag på ballan och åt frukost i nattlinne, heeelmys!! Tänkte umgås med nån vän idag när jag är ledig, men ingen som har tid med mig, därför får du bli min bästa vän bloggen!! (L)


Igår var jag och Macke ett vuxet par. När han kom hem efter jobbet så gjorde vi oss iordning, tittade INTE på tv, satte oss istället på ballan med varsin vuxendricka och njöt, sen tog vi cyklarna till stan och åt mat på en restaurang. Sen njöt vi i solen i vängåvanparken på en parkbänk, sen mötte vi upp några fulla studenter och grattade dom till deras mösspåtagning, sen cyklade vi hem. (lagom till greys anatomy)


HAHAHAHHA okej, det lät mycket mer vuxet i mitt huvud!!

new jeans

Ja jag har köpt nya jeans, and I love them!! ljusa jeans är ett måste på sommarn, och dessa är sååå sköna som mysbyxor! My thing =)

Igår började en visdomstand göra sig påmind i min mun, det gör ont. Men vad gör det? Nån gång måste de väl komma va?

Idag träffade jag Thessa också! Skitknäppt att nån kan vara borta så länge, och sen när man ses så är allt som vanligt igen?! Kändes typ som att det var två veckor sen vi sågs, och så är det typ nyår sist? Weirdoo!


Ikväll såg jag som vanligt GG, DH och älskade älskade christine hahaha hon är så rolig!!! Påminner om en kär vän, hehehehe ja hejdå

babyboom

I lördags fick jag äntligen träffa wilma, ååhååhåhåhåhå så söt! Hon sov hos mig i säkert över en timme, jag har ingen aning hur länge det var men det var mys!!!! Tog söta bilder också på den söta damen, blev så bra så :)
Wilma har även namnsdag idag! GRATTIS SÖTNOS


Jaja jag vet att jag har fått bebis på hjärnan, skaaa försöka tänka och prata om nåt annat. Men som Macke sa "Jag vill också komma hem från bb med en bebis.." Jajaja det kommer när det kommer.


Igår såg jag en bra film som hette Stolthet och fördom. sååå bra, jag kallar macke för mr. darcy nu bara för att mr. darcy i filmen var så.... snygg och ja. jag gillade han! Låssas att vi lever på den tiden nu och niger och bockar haha


NU ska jag sova en stund, ska iväg och jobba igen kl fyra. ble

image76

hej småfiskarna

idag är äntligen dagen kommen, när jag äntligen ska få träffa wilma!! Det var det första jag sa till macke imorse när jag vaknade hehe =) igår kom ju även familjen berglöv/viklunds present som jag har beställt, även fast det skulle ta två veckor WIIIIE bra!!!

nu måste jag göra mig iordning för jag ska dra med lotta till birstastaden och handla med mackes kontokort hehehe som en äkta fru gör!! vi kanske borde gifta oss, vi är ju redan som gifta. det enda som saknas är separata täcken? och att jag ska klaga lite mer på han och hans skitiga strumpor eller nåt :D


nej nu ska jag sluta, skriver mest så jag inte ska få arga kommentarer från moa!


:D

alla måste göra en sak nu på en gång!!! gå in på http://mammismalin86.blogg.se och titta på sötbebisen wilma ÅÅGÅÅGÅHÅHÅÅH säger jag bara, längtar som en galning tills på lördag när jag får träffa dig sötnos :D


whateva

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1.Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Jajamensan! 
3. Är du uttråkad?: Varför annars fylla i en såhär meningsfull lista?
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cooling?: Coolast i stan
7. Är du från irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja, en ovanlighet nuförtiden

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej. bara om personen jag tittar på heter johnny depp och ger mig choklad
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja, fast hemlig var han väl inte för jag visste ju vem det var tillslut :S
7. Är du kär?: Ja
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Ja, bröllopsfester är så roliga! Speciellt om JAG får alla presenter också :D

10 TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Skallig fast seende, eller hårig och blind? Hm, skallig.
3. Katter eller hundar?: Mina två tjockiskatter, och en hund på ålderns höst haha
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få nära.
5. Tv eller internet?: SVÅRT!! Fast nuförtiden kan man ju se på tv på internet, så internet :D
6. Coca-Cola eller Pepsi?: BLÄ! Mjölk tack.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Både och
8. Pengar eller lycka?: Just nu är jag pank och lycklig, skulle vara intressant att prova åt andra hållet nån gång
10. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej, jag smet aldrig
2. Brutit ett ben?: Nej. Mjölk ger starka ben =)
3. Gjort någonting du ångrat? Ja
4. Hoppat Bungee Jump?: Aldrig.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Alla ljuger, även jag.
6. Ätit en hel tårta?: Chokladtårta that is =)
7. Gjort bort dig offentligt?: Ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja =(
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Moa inatt hahaha
2. Telefonsamtalet du fick?: Från nyblivna morsan malin, det var roligt =)
3. Personen du var med?: Mackan idag
4. Roligaste grejen som hänt: Nånsin? I hela mitt liv? När Moa berättade om den gången hon ringde till sig själv, och inte fattade vem som ringde hahahhahaha
5. Personen du smsade: Nån på jobbet igår som ville ha ett nr antaligen. Jobbar på eniro ju :P
6. Du skrev till på myspace?: Aldrig skrivit till nån där
7. Du kommenterade?: va? en kommentar, typ "va snygg du är" eller? kanske macke imorse "du kanske borde duscha" haha
8. Du tillbringade natten med?: macke och två ylande vargar
9. Du kramade?: loverboy

image75

Detta är Lova, also know as BLANKET hahaha som michael jacksson barn heheh

urkas burkas

så sa man alltid när man var liten? eller typ i kalle anka tidningar så sa dom det...

Idag hade jag en kund. (NÄHÄ?) jag hörde lite mystiska ljud i bakrunden, och precis innan vi la på så spolade han i toaletten??? VA?? vem sitter och bajsar när man pratar i telefon med nån? helt sjukt


just nu har jag ont i foten och i magen, ska sova så går det nog över. enligt min kära mor så hjälper ju sömn mot allt. ganska sant ändå, tänk om alla skulle sova istället för att kriga t.ex.? "ska vi ta oljan i irak? neee vi tar en siesta istället!"

gonatt småfolk

Torsdag redan???

image74

(TUMMEN UPP)

Tiden går sååå fort ibland så det är skrämmande... Var helt säker på att det var onsdag idag!!!


Igårkväll fick jag se en bild på preggobäbisen, hon ska heta wilma så jag kan ju sluta kalla henne efter sin mamma nudå... men preggobäbis är hennes smeknamn :) Jag känner att jag inte ska avslöja för mycket, kan tänka mig att malin vill berätta själv om allt!! dom är inte hemma än dock, men håll utkik på www.mammismalin.blogg.se  =)


Ikväll ska man jobba som vanligt nuförtiden, börjar känna ett visst hat mot mitt jobb.... hoppas det ändras när lönen kommer,  har inte orkat räkna ut vad jag kommer landa på! om det känns bra den 26 maj när lönen trillar in så kanske jag blir kvar tills efter jul iallafall... Men jag står inte ut med att vara så osocial som jag är nu på jobbet AHHHHHHHHHHHHHH måste få prata med nån utan att nåns statistik blir sämre... ja ingen förstår.


nu: FRUKÒST

13 maj

Igår fick vi reda på Algots öde, så sorgligt! Även fast jag inte känner han, så kändes det faktiskt som att han levde. Konstigt! Tände ett ljus igårkväll och mina tankar gick till familj och vänner. Vila i frid!




Men igår hände också en underbar sak, det föddes en ny stjärna! Malin kämpade i 58 timmar och fick sen äntligen träffa sin flicka! 14.17 igår kom hon äntliiiigen ut!! Pratade med den nyblivna mamman för en stund sen och alla mår bra, fast föräldrarna är något trötta. Det bara pirrar i kroppen och jag får tårar i ögonen för jag är så glad för er skull! Vi ses när ni orkar, stressa inte!


That's all folks!

jaja

Det enda intressanta som hänt mig är att jag har gjort en hel del muffins!!!!! SUPERGODA om du frågar mig, lite äggskal har väl ingen dött av?

Bara så ni vet så ligger malin på bb just nu SPÄNNANDE!! har typ inte kunnat sitta still sen hennes sms imorse, eller egentligen ända sen hon ringde igår och berättade om monstervärkarna.... VÄLKOMMEN BEBBEN vem du än är så är du säkert underbar :) jag lääääängtar tills jag får träffa dig!!



Sådär då är kärleksförklaringarna avklarade. Självklart bjuppar jag på en bild idag också!
image73

I AM SEXU GIIIRL

Oaooaoooaoa

Jag har inget intressant att berätta nuförtiden!! Det är därför jag inte skriver.. En sak har hänt faktiskt, något slags djur har bitit mig på smalbenet så nu klias de. JÄTTEMYCKET!! Näärå jag överlever.
Här får ni tusen ord, vassegooo!
image72

Friday going monday

Har varit ledig ons-tors, och nu är det fredag. var ut i onsdags och var bakis igår. och idag är det... fredag? känns verkligen inte som det, det känns dom en tråkig regnig måndag ju!!!!!!!!!!!! förvirringen är stor!

vet inte om jag får säga det här eller inte, men under april måndag har jag tagit emot över 3000 samtal!! HELT SJUKT!!!!!!!! tänk vad mångamänniskr alltså??? och genomsnittet på samtalen är 58 sekunder.. ungefär som ett vanligt svenskt samlag.


ikväll ska jag åka och klappa gravidomalin förmodligen för sista gången, hon är verkligen på väg att föda när som helst! (TÄNK OM DET BLIR IKVÄLL, DÅ DÖR JAG!!!) read all about it på http://mammismalin86.blogg.se (nej jag kan inte göra såna där fancy länkar...)

en annan sak ni ALLA borde göra är att gå in på http://www.youtube.se och söka på susanna nilsson för lite skönsång. DO IT

ja hejrå

RSS 2.0