tänk!!!

att jag ska till thailand! jag kommer på det ibland och får ett lyckorus =)

det snöar idag också, så himla mysigt! lyssnar på mysmusik i myskläder, skulle kunna göra det hela dan men jag börjar jobba klockan 13.30 tills ikväll. man kan ju hoppas att tiden går fort på de rätta ställena ;)
sdgg vs. tjtyj

hm..?

Funderiluring

Igår frågade Moa mig en sak. "kotten kommer du ihåg när vi stog vid bankomaten på storgatan när jag skulle ta ut pengar, och det stog en kvinna där som tittade på dig och sa "Nämen!" och du svarade tvärt "Nej! Jag trodde jag kände igen dig också men det gjorde jag inte!" Och hon sa "Jo, men.. " och du svarade än en gång "Nej!" helt kallt.



Jaa Moa jag minns. Nu minns jag alltså, jag hade förträngt det lite. Men egentligen så reagerade jag lite konstigt där, för eftersom hon kände igen mig, och jag kände igen henne så borde vi ju logiskt tänkt ha känt varandra!!! Så, om du mystiska dissade kvinna läser denna blogg, FÖRLÅT för min kalla hand.

Tänkte bjuppa på en bild hur jag kan se ut en dag när jag inte börjar förrän klockan 18.00 och vaknar av sig själv klockan 09.00
1. dfh 2.h 3. sg

1.  Försöker visa hela outfitten, tofflan kom inte med
2. Ska greja med kameran, råkar ta en bild på ett ansikte vackert som en nykläckt ros
3. Tofflan kom med! Men, jag håller på att tappa balansen svårt det där att stå på ett ben.

Ja outfitten då:
Svart kofta från H%M
Gult linne från Moas garderobrensning
Jeans från julrean på Gina Tricot
Tofflor, inga töntiga kaniner här inte utan cooola katter! Från Rusta
Hår väldigt oborstat men dock nyslingat
Lysdioder på tredje bilden i det nedre högra hörnet är en katt som heter Zahara


Vi ser det snöar, här kommer vintern!!

LYCKORUS!!!!!!!! Jag älskar alla årstider, men mest vinter, sommarn, våren och hösten!!!!!!!

Denna bild togs för ca 5 minuter sen från min franska balliskongis, helt underbart!
snö
Jag och Moa har varit ute ikväll och lekt "snö välkommen snön-leken" som bland annat innebär massa flickiga fniss och fnitter, att halka och skriva god jul på bilar.

GOD JUL FÖR FAN UNGDOMAR!!!!!!!!!!! livet är för härligt!

joppelijopp

tänk vad pengar jag ska tjäna som jobbar så ofta som jag gör!!!! helt otroooooligt!

så måste man tänka när man är lesss på jobb. skulle vara skitkul om lotta fick börja jobba här!!!!! hoppas hoppas hoppas :D hon ska på sin andra intervju imorrn! det skulle vara helt great. och lotta om du läser här, (som du gör) så kan vi börja träna på RIKTIGT för du får ju träna gratis på friskis och svetttis vettu ;)


jaja den dagen den sorgen, det har ju inte hänt än.

häromkvällen var jag med moa, det är roligt att vara med moa för jag känner mig så rolig då! kanske för moa hela tiden säger "guuuud vad du är rolig kotten" fast hon säger nog inte gud förresten...
iallafall så diskuterade vi detta faktum att jag kan vara lite "elak" ibland. vad säger ni vänner, vet ni vad jag menar? thessa vet jag att hon tycker det iallafall även fast hon aldrig kommer på några exempel på det, förutom det om sofie heheheh


None

ser jag inte snäll ut? macke ser ut som en gynekolog man INTE vill ha hahahahaha ;)

my dream igen!

ja jag blir tokig vissa dagar för att tiden inte går fortare för jag har inte tid att jobba på ett meningslöst jobb! jag har så mycket att göra därute i världen, det är så många saker jag vill!!!!!!! jag har inte tid med detta meningslösa väntande.........


ja, det är väl lätt att komma in på såna här tankar när det är en ovanligt seg och tråkig kväll. och man är inne på vissa hemsidor som får tankarna att flyga iväg låångt långt bort...


snart, soooon sooon!

heyhey

idag jobbar jag till klockan 01.00. skojsigt


tack för i lördags alla fina vänner ojoj vad jag hade roligt!! jag hade nog roligast av alla, men det är som vanligt då ;)

här är en bild som beskriver kvällen bra :



hahaha jag är så jävla vacker så det är inte kloooookt!!!!!

jaja, back to work.

godmorgon

jo det är sant, jag är vaken at this hour. har även varit vaken en timme redan! jag är på jobbet alltså. det är inte direkt många som vill ringa nummerupplysning såhär på morgonen, så det är hellugnt.

imorgon händer det som jag har tjatat om så länge nu MIN FÖDELSEDAG :D igår var vi och storhandlade bort dom sista slantarna på godis och chips och tårttillbehör så det är bäst för er att jag får massa pengar i present så jag kan leva resten av månaden haha ;)

idag ska jag även på systemet och shoppa det sista där, mmmM!! ska bli gött med lite gött. ses imorrn vänner!
None


WIII!!!

she´s back

förlåt för mitt uppehåll men ibland blir man bara så förbannad!!!!!!!!!!!!!!! Men det är över nuuuuuu (men jag kommer ihåg alla dagar med dig) dom är över nuuuuuuu. osv.


PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET! 21 fucking years, då blir det tårta och kakor och massa sprit. jag har redan fått en present, hihihi av min egen loverboy M  i stockholm i lördags, han är så underbaaar *kvitter kvitter*

förlåt min sarkasm men jag är jävligt trött på alla tjejer som har pojkvänner och glömmer sitt egna liv!! jaa jag vet man är nykär, det har med hormoner att göra osv. men när det känns som att tjejen är scizofrenic då är det inte lika kul.


iallafall, back to the important grejen. jag fyller år alltså på lördag, jag vill ha massa pengar!!! den som ger mig mest pengar får mest kakor. jag vill inte ha nåt annat än pengar!!! förutom en tavla från moa med kotten och strutsen på, men det vet hon redan. men ni andra, money money money ;) och ett glatt humör haha!


nu ska jag och M dammsuga lägenheten.


hahah föresten, idag var det en kund som sjöng för mig. "jag känner en båååt hon heter anna anna heter hon hon rensar upp i våran anal...." anal??? ja, han sjöng anal. eller så kunde han inte säga k. stackarn.

förbannade blogg!!!!!!!!!

inget funkar förtillfället, inget alllls!!!!!!!

moa


å lille ja

soddan

jag känner mig frisk! ingen golfboll i halsen, ingen atombomb i huvet, inget niagrafall i näsan!! bara heeeelt vanlig hela jag :D

vi har slut på toapapper hemma.

jag läser en bok som min moder har gett mig, den heter "jag reder mig nog" den är rätt bra, fast jag gillar den nog för den påminner mig om min moder och min modersmoder! känns som en mix de emellan. det är mammas favvobok, och ja det är väl för det känns som den handlar om henne på nåt sätt. himla bra, jag måste börja starta en studiecirkel så jag kan vi gamla tanter sitta i en ring och ha bokstudie och diskutera hihihi det vore nåt det! en höjdpunkt varje fredagkväll, gärna en flaska rövin var, "mitt liv finns på botten av flaskan, jag ser det snart"

nu ska jag läsa tidningen, eller iallafall titta ut genom vårt  enda fönster, här på jobbet alltså. sug på den!

thaithaithai

biljetten är bokad FINALLY fyfan vad jag längtar nu! 16 januari åker jag, och kommer hem 17 feb. vilket äventyr! alla säger att jag kommer ha sååååå roligt och jag tror dom.


sitter på jobbet, som vanligt! nej egentligen inte, det här att det känns jobbigt att jobba har vänt, tiden och dagarna bara flyger fram.

nu till helgen: jobb och inflyttningsfest
nästa helg: stockholm
helgen efter: MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!
helgen efter det: löning. hihihihi
ja det går fast kan man verkligen säga. däremot har jag ingenting att säga, förutom att jag har trevlig telefonröst. det är den komplimangen jag får ca 20 ggr om dan. inte bara snuskgubbar, utan även fina gamla tanter som säger "ååååh anna vilket fint namn" när jag svarar. nu vet ni!

RSS 2.0