Förbannade snööööööööööööö!!!!!! LÄGG AV!

Igår värme solen näääästan genom skinnjackan, och jag blev blöt om fötterna för snön smälte. MEN IDAG SÅ VRÄKER DET NER!!!!!! Förbannade aprilväder..... Komma hit och luras!! USCH!

Idag ska jag iallafall gömma mig i biomörkret med Macke och se på Män som hatar kvinnor, kanske man kan dra på sig en kjol och solglasögon och låssas att det är varmt? Bara man har gummistövlar så inte fossingarna känner av snön :P



Ja, imorrn kommer det hit några snygga brudar som jag tänkte underhålla med min underbara humor. Nåt att se fram emot för båda parter :D


dagens mantra: smältsmältsmältsmääääältnunununuuuuubortbortbortbooooortmedsnönsnönsnönsnöööööön osv..

Thailand är

I musik: The Killers - Smile Like You Mean it och Human, Coldplay massa låtar, Bob Marley of course och RISE UP! Även Pink och Queen

I mat: Förutm fried rice with vegetables (haha) så är det jordnötssmör och yoghurt med honung. Bananapancake och grillad majs på pinne. OREOS!

I klädväg: Bikini och linne. Eller klänning och bara fötter. Mmm.....

I människor: Sverige och Australien. Sen thailändare haha. Alla lika underbara!

I sinnesstämmning: Thaitime, det ordnar sig! Imorgon alltså, inte nu.

I platser: Denna gången blev det Krabi, Phi Phi Islands, Koh Tao, Koh Phangan, Bangkok.

Thailand är underbart... UNDERBART! Jag längtar och saknar så det gör ont! Take me back to those blue oceans and vita stränder.

Smeknamn drar jag alltid på mig när jag träffar nya människor, denna gången blev det The Mean Bitch och Little Miss Bossy. Japp, thats me ;)

Jag kommer tillbaka till thailand i januari 2010. Måste tillbaka!

fyfan för vintern

Förlåt att jag klagar men jag kan inte låta bli! Nu har jag ju blivit sjuk också, jävla land till att vara kallt och blåsigt så bacillerna bara flyger runt!!!!!!!!!!!!!

Men FAKTISKT så var det ju nollgradigt idag, så idag hade jag inga långkalsonger och så hade jag skinnjackan. Det är ju ett vårtecken, och efter våren så kommer sommaren och då behöver man inga jackor och byxor bara shorts och klänningar hela sommaren lååååång!!

och sen är det ju nästan januari igen och då åker jag igen. Låååångt långt bort och kommer aldrig hem igen, eller hur Moa ;)

23 minusgrader

Idag är det så jävla smällkallt. Jag kan inte komma över att i måndags låg jag vid poolen och soolade och driinkade!!! Men nu är man tillbaka på jobbet. Och jag går till jobbet. I 23 minusgrader!!!

Jaja nu ska vi inte vara såna. Jag har ju redan bestämt att jag ska åka tillbaka. Januari 2010 here I come! Bara 11 månader kvar ju ;)

Idag ska jag åka och träffa malisen och wilmisen, kanske att det blir lite presentutdelning också, veeem vet!!! Pratade även med min käre bror idag, det var roligt! Ska träffa hela lilla familjen på söndag, och kanske kanske att det blev en presentutdelning där med :)

Nu måste jag tillbaka till jobbet, min rast började faktiskt för två minuter sen höhö!!!

take me back!


Hej!!

Vad roligt att det är nagra stycken som har forsatt följa min blogg även fast jag inte har skrivit på över en manad!

Jag är ju hemma nu iallafall, i kalla mörka sverige. Känns sådär. Det är ju roligt att träffa alla igen, men jag hade lika gärna kunnat vänta nån månad till :)

Imorrn blir det tillbaka på jobbet. Hoppas att Malin eller Linda jobbar så man har nån att prata med iallafall. Annars är jag inte så sugen kan man säga...

Moa har varit här idag, och vi har redan börjat planera inför nästa resa. Den kommer förhoppningsvis och förmodligen ske januari 2009 och jag hoppas den håller i sig ända till maj!! Det känns sååååå tråkigt och kallt att komma hem såhär mitt i smällkalla vintern. Jag kan inte förstå att i måndags så låg jag och solade och badade och SVETTADES och njöt och drack drinkar... Det är ju bara två dar sen!! Nu sitter jag med långkalsonger och dubbla tröjor och fryser, och nu är jag ändå inomhus! JAG VILL TILLBAKS!!!!!!! Eller jag vill iallafall att det ska bli sommar....

Nu ska jag åka och handla, det blir MJÖLK och spagetti och köttfärssas ikväll, mumselimums.


KRAM på er trogna läsare!!!!!


RSS 2.0