4000 islands... vad ar grejen?

Jaha, vi som tyckte vi var sanna duktiga backpackers. Tog oss till 4000 islands nastan utan att ens prata med en resebyra. Sa kom vi dit och hittade riktigt billigt boende. Och sen gar vi och bokar vara batbiljetter for att titta pa alla djuren som Lonely Planet lovade. Boken ar ju tva ar gammal, sa alla djuren kanske har dott sen dess? For nar vi namnde tigrar och leoparder skrattade dom at oss. Och att titta pa delfinerna (om dom vill komma fram) skulle kosta 180 000 kip. Jaha, och vi som hade betalt hotel for tva natter och resa tillbaka till Pakse imorgon. Nej, vi gjorde det enda ratta, vi akte till Pakse idag istallet, och sa Vietnam imorgon.

Pa 4000 islands sa stanger de elen mellan 24.00-08.00. Jag kan forsta varfor. Efter 18.00 pa kvallen ar det sa jakla mycket mygg ute sa man kan knappt ata mat utan att de foljer med.

Nu ar vi ialllafall i Pakse. Vi har akt varldens minsta tuktuk, vi har bokat resa till imorrn, vi bor billigt i centrum. Hmm, vi kanske inte ar sa daliga backpackers anda?

Kommentarer
Postat av: lotta

Hej, facebook la av på jobbet... skickade iväg smset, jo det är bra med mig är på jobbet och ska sätta igång och jobba nu. Emma fick jobbet förresten börjar jobba nu på måndag :) Hörs snart igen! Puss!

2010-02-18 @ 08:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0