Nej jag hatar inte er

Jag är bara extremt mongotrött, vilket iallafall Moa och Christian borde veta, eftersom ni sa det till mig sist vi träffades "ojjjjj vad du ser trött ut!!!!!!!!!!!!!" sa ni..........................
ja jag vet det är inte en bra bortförklaring.


jag har jobbat i birsta idag. Det känns INTE bra!! Jag menar, det är väl okej arbete men näe... Jag saknar mina kunder i stan som bara är lite knäppa och mina workbuddies mitt TEAM!!! och såklart, chokladtårtan! MMmMMmmMM gott var den!!


Just nu sitter jag och käkar pepparkakor för jag orkar inte laga mat... MMmMmmm sockerkicken slog just in!


En annan sak som slogs in idag var en hel del julklappar. jag och macke hade kommit överens om att köpa för 600 kr till varandra, men eftersom jag är en suckeeerr för julen så har jag spräckt den budgeten ( haha get) med massa hundra. Dumt!! Jag kommer ju få för exakt 600 av honom den snålisen....:(


Nej nu måste jag byta kläder för jag ska på kalas!! wiiiiee nej jag vill inte!

Sömnlös

Jag har sån ångest att jag inte kan sova!!!!!!!! VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV?????????????

Orkar inte ens skriva ner alla tankar som har snurrat i mitt huvud ikväll.... ÅHHHHH!!!!! VARFÖR????????

Heyyy

Nu ska jag åka iväg och jobba med mina guldisar! Malin ska hjälpa mig att öppna så jag kan göra det själv snart :D Jag känner redan separationsångest tills efter jul när jag itne ska jobba där likamycket :( Meeen jag hoppas att jag kanske får jobb nånannanstans, men inget jobb kommer kännas lika bra som det här! Med arbetskamrater menar jag då alltså :D


Nu ska jag åka! BYEE

KAOS!!

Igårmorse när jag vaknade så var min lille katt Zahara jättekonstig. Hon nästan skrek när hon mjauade, det lät som att hon hade panik! Så jag reste mig upp för jag tänkte att hon kanske var jättehungrig!

Då, när jag kommer ut i hallen så ligger det tre små pölar på golvet. "Jaha, hon har spytt hårbollar" tänkte jag då.. Gick ut i köket, hittade ännu fler spyor!! Min andra katt Zlatan är ju en väldigt speciell katt, så jag slängde ut han ifall han skulle få för sig att äta upp spyorna!

Då kom jag på att jag en gång sett på TV om en katt som kräktes för det var så äckligt i kattens toa, så jag tog en påse och rensade lådan och fyllde på med ny sand! Gick för att hämta katten, men hon bara skrek när jag tog henne till toan.
Gick till köket och gav henne friskt vatten och mat, men hon ville inte äta. HOPPLÖST!

Jag börjar göra min egen frukost, och sätter mig vid bordet. Äter min macka i lugn och ro när jag flyttar min fot lite, och sätter ner den i spya!!!!!!!!!! "AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" tänkte jag då!!

"Okej Anna, ta det lugnt, ingen fara, gå bara sakta till toaletten så kan du tvätta av foten, ingen panik ingen panik PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKK!!!!!!!! JAG HAR JU SPYA PÅ FOTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" tänkte jag sedan.
 Sen hoppade jag till toaletten på en fot och lägger av en egen spya.

Går ut från toaletten. Kliver i två nya spyor. Känner paniken stiga inom mig, så jag spolar av fötterna, slänger ner allt nödvändigt i väskan och springer ut från lägenheten!!


Senare tog min kära sambo med lilla Zahara till vetrinären och det visade sig att hon har magsjuka! Min kära älskade bästa sambo åkte sedan hem för att ta bort alla spyor överallt, ger henne medicin och sånt. Ger även Zlatan för han tyckte det var gott.


Nu mår katterna bra, inga spyor på 24 timmar nu! Så vi hoppas på det bästa :D

Anna

Idag är den Anna-dagen, Grattis Till Mig!!
För massa år sen så la man in lutfisken i blöt idag eller nåt, så att den skulle vara bra till julaftonen. Så nu vet ni det!

day after yesterday

Vaknade av att karln väcker mig, han hade försovit sig till jobbet, jag måste skjutsa ner han, gör det och kommer på OJDÅ JAG DRACK JU IGÅR!!! farligt farligt men jag krockade inte mer än vanligt...


Ikväll vill karln att jag ska supa igen fast denna gång med hans kompisar! Heeelt ärligt så vet jag inte om jag orkar. Tänk att få sitta i soffan och bara äta massa skitsaker och titta på skitprogram på tv GUD VAD SKÖNT!!!

nu måste jag äta och släppa ut katterna innan jag skjuter dom! Jag skulle faktiskt behöva en ny pälskappa


see yaa alll läterrr

Jag har glömt att berätta en sak

I lördags hade jag ett helt normalt samtal med en kille på krogen. Jag frågade typ vad han gör och han svarade. Sen frågade han mig, och jag svarade. Sen, heeeelt plötsligt!!!! så frågar han mig "Vart har du parkerat rymdskeppet då?"  VAAA?????  Jag blir lite chockad och ler lite och frågar liksom "hehe ursäkta vad sa du??" Och han svarar "Men du verkar vara värsta alien ju!"

Snacka om att det här med raggningsrepliker har gått för långt!

H u v u d v ä r k i s h

Jag är förkyld... There you have it people!! ALLA som var ut i helgen i sundsvall måste förstå varför!

Annars kan jag såklart berätta varför... Såhär: Jag stog i taxikö i över en timme med vatten till knäskålarna, blöt jacka och blött sinne!!


Moa ber på sina knän om en update, men ärligt? Vad finns det att skriva när det enda jag gjort i tre dagar är att stirra i väggen (tvn) och väntat på att må bättre?


Förövrigt så går Idol 2007 på repris hela dagarna nu, så om nån undrar nåt om de första avsnitten från i år så har jag alla svar!


Ånej.... det värsta har hänt!!! MIN MUS HAR SLUTAT FUNGERA!!! igeenenenenenne.... jag HATAR trådlösa MUSAR!!!


HEjdå ge mig alvedoon!!


Blondie!!

Hahahahaha... Jag läste igenom mitt förra inlägg alldeles nyss... Och på ett ställe har det blivit fel!  Det ska stå HOMIES!!! hahahahah ni kan väl gissa själva kanske hehehehe

Fram-eld

Hej... jag var på stadshuset igår! det var massa folk där, och jag träffade såååå himla många som jag itne träffat på jättelänge! Det var roligt, men jag tappade även bort alla som jag åkte dit med!! Så.. Jag hoppas ni hade en rolig kväll homos!!


Ja min hjärna är skitseg idag. Jag känner som att jag har missat nåt! Jag känner mig som britney spears i den där videon på youtube när kevin filmar henne och hon säger massa konstiga saker! Jaja ingen vet vad jag menar ändå..

Emelie delade min säng inatt, och ett tag fick jag för mig att det var Sofie som låg där! Vet inte varför. Sen blev jag väldigt förvånad när jag såg att Sofie hade jättelockigt hår á la affro typ!! Men då var det ju inte hon alls.  Jaaa jag är trög och osmart jag hittar inte orden!



Förresten för er andra som också är tröga idag så betyder rubriken bakis...... BAK-IS!!


Le fotoo

Heyheyhey!!

Here comes the pictures:



Vi har börjat ge Zlatan lightmat nu.. Vi fick idén efter den här bilden bland annat!! Det stog att katter som väger över 5 kilo skulle äta den där maten, så det var väl på tiden nu!

image22

lillkissen (zahara) matvägrar, så hon äter på sin nya leksak istället. Det är en jättestor tunnel och neeeej vi betalade inte ett öre för den! den följde med kattmaten haha :)


ikväll hos lotta! lotta hittade en mössa som såg ut som en svamp och var såklart tvungen att dokumentera det hela! observera att den har ett snöre som man ska ha under hakan!! man vill ju inte tappa hatten liksom!


jag fick även ett par skor av den givmilda kvinnan lotta, och om man tittar riktigt noga kan man se behåringen på bena mina höhöhöh


godnatt jag har ont i magen

RSS 2.0