Första advent

Säger man glad advent?
Sitter här och käkar frukost, börjar jobba kl 9. Sen efter jobbet blir det julskyltningen med Mackan och Sara det blir mys =)
Ute däremot så spöregnar det och är blankis. Jag ser veeeeerkligen fram emot att gå till jobbet !


Inköpslista:
Mjölk
Messmör
Lussebullar från esteterna
Knäck från esteterna
Kanske nån liten tomte får följa med hem?

Nej nu måste jag borsta tänderna och håret, sen ta på mig nån "adventig" utstyrsel

Happy First Advent!!

pepparkaksbaks

jag och lille moa bakade pepparkakor för nån dag sen. eller ja.. vi köpte pepparkakor och hedde glasyr på dom! huhuhuuh

     

ja man kan väl säga att det inte gick så bra för mitt lag.. men lika glad ändå är jaag men gladast är nog reeevennn

MEN!


men KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK
kukelikukelikuuuuuuuuuuuuuuuk

rackabajsare

dumma jag jag köpte godis igår nu har jag ont i magen thats all klart slut

<3 father

idag har min fina lilla stora pappa varit här och lagat elementet i sovrummtet, det var välbehövligt! jag ska strax krypa ner under endast ETT täcke istället för två, för det är varmt och skönt därinne nu =)

jag som hade varit duktig och inte ätit godis på en vecka köpte  godis idag för 58 kronor ajabaja... jag som ska till tandläkaren snart! lovar att jag har hål, sådär lagom att lägga ut massa innan man ska resa!

nu är det bara tre dagar kvar innan jag har en ledig dag, (onsdag) och då ska här banne mig julpyntas!! julskivor fram, knäcken kokas och gardinerna bytas. TREVLANS med andra ord!!

nej nu faller jag ihop av sömn snart, gonatttt!!



på tisdag blir det snarkplåster, gud vad jag längtar!!!!!!

ihiihihiiiiiiiiiii!!!!!!!

jag har en sån jäkla reseabstinens idag!!!!!!!! VILL ÅKA NU!!! men tänk vad nära det är, det är mindre än två månader kvar!! shit shit shit =)

ska starx iväg och jobba, slutar iallafall 20 idag! sen jobbar man imorrn och på måndag och på tisdag.... huvva

på tisdag ska jag shoppa tills jag droppar! var ju på stan igår med den mesta shopoholicen nånsin, moa, och hittade masssa fiiiina saker som jag verkligen behöver ;)

nu ska jag åka och köpa mig en banan så jag har nåt att mumsa på ikväll =)

bye sötnosar


klockan 11.43 börjar jag skriva detta

vilket betyder att jag blev klar 17 minuter innan avskjutning!!!! detta är helt otroligt!!! MOA KOMMER BLI SÅ STOLT! alltså ska jag hålla mig kortfattad. så hon inte blir lessen ;(

iallafall, jag kom på en sak när jag funderade på vilken av mina jackor jag skulle ta på mig, det är ju ändå 3 minus ute. Och kom då på en hemsk tanke, sist jag köpte en vinterjacka var alltså i september. 2005!!! VA?! är detta möjligt?? JA inte så konsigt att alla jackor är så små då, för sist jag köpte en vinterjacka var jag med andra ord 18 år. nej vänta.... nu blir jag förrvirrad. hur gammal var jag år 2005?? men herregud nu blommar löken jag var ju förfan 17................ (även att jag fick räkna på fingrarna!)


inköpslista inför löning 25 november:

1. snarkplåster
2. vinterjacka
3. miniräknare


klockan är nu 49, alltså HÖG TID ATT GÅ!!! hejdå mina små kycklingar :D


prettopanna

kanske en ny maträtt?? man maler ner alla prettoidioter och gör pyttipanna av det!!!!! nej det var ett dåligt sätt att börja dagen, med massa mördartankar!

jag ska iallafall ut och promenera idag IGEN det känns lite pretto, kanske ska ta på mig stövletterna och volanghalsduken så är det ju klappat och klart. eller nåt...

JAG fick iallafall övertala MOA att gå ut, när har det nånin hänt? förutom den där gången när första snön kom när jag bodde på örnsköldsallen, då fick jag också tvinga ut moa för att göra snögubbar.hehehhe those where the days eller ja... those are still the days!

om 57 miinuter har jag lovat Moa att vara klar, får väl se om jag ska kunna klara denna svåra uppgift för första gången någonsin in the history of time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej tja ba då

the end of the day

min lediga dag börjar leda mot sitt slut, ska snart gosa ner mig bland täcken kuddar och filtar i sängen =)

det var inga problem att somna om imorse, vaknade halv elva helt förrvirrad! Måste sluta sova så mycket, nu när jag får lön ska jag prova såna där snarkplåster. moa säger att jag snarkar så högt att jag väcker mig själv i sömnen, och det känns som en ganska trolig teori.

idag har jag promenerat arslet av mig precis som jag sa att jag skulle, det var så trevligt imorse när det var ca 3 minusgrader och strålande sol!! vovven i handen och härlig musik i lurarna =)


hehe...


wiho en ledig dag!

men vad sjutton gör jag vaken vid denna tid?? jag som brukar vakna vid elva-tolv liksom, ligger här nu vaken klockan åtta!! anledningen stavas spikey! är hundvakt hela dan så idag ska jag ut och röra på arslet! kan bli en skön omväxling...

sofie: jag har en miiiinidator jättesöt det är typ 8.5 tums skärm eller något sånt =) om vi bara kan bestmma oss för en dag att ses så kan vi visa våra minisar för varandra =) fast din mini lär ju vara tuuuuuuuuuuuuusen gånger sötare!!


nej nu svider det i ögonen jag har en frukostdate med john blund


dagens outfitZ

be4  
aafter  

vilken jäkla bomb jag är... hädanefter heter det alan the bomb istället för molan!!!!!!!! eller hur molan? (det är dig moa jag syftar på)

jag har varit och handlat lite mat nu, fick lite panik när jag packade upp varorna och upptäckte (till min förskräckelse!!!) att jag varken köpt choklad eller fläskfile! som tur var så hade jag visst köpt choklad men fläskfilen stannade nog i affären med mitt minne... istället blir det baconfett MUMS

sådärja!! jag börjar få kläm men det här med bilderna jajajemnsannn!


drama in your mama

jag gör som jag vill, whateeevvaaa!!!!!

har ont i örat jag måste ta på mig mössan!

kom förresten på att ajg inte visat min nya eeelskling
  ja så ser den ut eller HON hon heter faktiskt kissekotten...

nu ska jag byta braxer för jag ska hämta lotta och macke om ca 10 min!! kanske ska ringa macke och höra hur det går?
ja kanske kanske



nej nu måste jag verkigen gåååå kan inte fortsätta lata mig såhär!!!!!!


du är dålig energi..

..därför är du raderad.

sunday evening

har haft tre sköna roliga och lugna lediga dagar, det behövdes jag känner mig taggad inför dessa två jobbiga jobbveckor som väntar!!

har även tagit tag i min yoga lite mer seriöst nu, hade tänkt lägga mig tidigt ikväll och kliva upp imorrnbitti och yoga lite då men vi fick besök här på kvistkvällen.


min kamera har slut på batteri och jag har inte orkat ladda det, lat som man är! men lovar att bättra mig inför veckan!


nej nu blir det tack och godnaattt

dansande drottning!!!!!!!!!!!!!!

jag har glömt hur man stavar till dansade på engelska... dansing dancing danceding neeeeej degt går itne



iallafall... moa är the danceing queeen och hon is looking for a place to go


jag citerar christian "vad fin du är moa" JA det var då verkligen dagens sanning!!!!!!!!


nu ska vi dansa vidare för att citera christian igen "fan vad tråkig du är kotten" JA ännu en sanningn!!!!!!!!!!!!!!!!! ska leta reda på en bild på mig så ni får se. sitter på moas dator nämligen



tio minuter senare : fan jag okrar inte leta använad fantasin!!!!!!!!!!!!!! jag har en glitterklänning och knästrumpor there is a picture you'll never forget in ya heeead

idag är ingen vanlig dag för det är fredag och jag är LEDIG!!!!!!

JA rubriken säger väl allt. Det den däremot inte berättar är att jag är ledig imorrn och på söndag också hihihihihi !!

Jag har varit vaken i en timme men inte klivit upp än. Så fort jag sticker ut en tå utanför täcket så går det en ilning genom hela kroppen KKKKKKAAAAAAAAAALLLLLT!!!!!! men jag är jättejättekissis så jag måste kliva upp.. snart.....

FÖRRESTEN så är vintern tillbaka här i sundsvall!! Igår snöande det och idag med! Ska gå ut på en härlig frisk promenad sen. Ända till Gugges. köpa mjölk. Frukost.


kisskiss and godday to you

(för er som inte vet så är det ungefär en länga i sporthalsbadet till gugges. jao)

det går bra nu

två av mina favvisar har börjat blogga igen!! den första är moa http://msnorton.blogg.se och den andra är såklart minimo(a) http://klaraordell.blogg.se nu har mitt liv mening igen.

annars då. jo denna nya dator har ju massa fina funktioner som webcam och bluetooth.tur att man är så jävla händig och teknisk så det enda jag kan göra är att facebooka och blogga. good job!!!!!!!!!!!

får det inte heller att funka att ladda upp bilder, tur att jag har en till dator so dont you worry ;)


moa you are lovely!!!!!!

entertain me

jag har feber och lider av tillfälliga sömnproblem  VILKEN TUR ATT JAG HAR KÖPT EN NY LEKSAK DÅ =) ska visa bild imorrn. om jag visste hur webcameran funkade skulle jag ta ett kort  ska försöka klura på det...

Ingen bra ide

Nej, det är ingen bra ide att blogga när man är på dåligt humör eller har tråkigt, för då får man ju bara en dålig och tråkig blogg!

SÅ egentligen borde jag inte blogga nu, för jag är på jobbet. Känner du dig laddad Lotta ? ;)

Kan ju berätta att igår så ringde det in en person till mig, nämligen Leif GW Persson!! Han ringde i pausen på Efterlyst, kanske var det några brottslingar han kollade upp?? Vem vet =)


En sak till som är dåligt med att ha tråkigt på jobbet är att drömma sig bort i internetlandets förlovade land och vilja klicka hem massa saker.... Ny tv, ny dator, bärbar dator, massa skor, massa massa kläder och såklart IKEA. klick klick klick så är det gjort!

NU: Kisspaus SEN: 37 minuter kvar av arbetsdagen.

klart slut!

sjuker

fyfan för att vara förkyld och jobba ändåååååååååååååååååååååå


thats all folks

eleni!

gick in och läste elenis blogg, och kände att det behövs lite pepp pepp pepp pepp här!! VARSÅGOD roliga stunder from the past:

sgsdfg

ffmdgn sgwsg  fhdh            
osv osv osv i all oändlighet finns så många bilder!!!

och eleni, man kan tro att du och jag har varit ihop för det finns tusen pussbilder också haha =) känner du PEPP PEPP PEPP-ET? 


 

ÅÅÅÅHHHH!!!!

Ibland blir jag så frustrerad!!!!!!! SOM NU!!! NU ÄR JAG DET!!! Därför struntade jag i whatever jag och Macke skulle göra ikväll, det blir bara jag och en jävulskt god pizza levererad till dörren + vitlöksbröd. Ibland behöver jag bara MIG! Den ska vara här om 45 och det är bäst för den det annars kommer jag svälta ihjäl! Jag försöker leva på min egna lilla lågkonjuktur men det går inte så jävla bra... råkade även klicka hem ett par skor igår. Det går så lätt när man får ett mejl "klick klick klick" så är man 500 kronor fattigare. HAHAHA satt nu i typ 3 minuter och försökte komma på vad motsatsen till rikare är?? inte billigare, inte dyrare, hmmm hmmm... kanske dags att sluta spela sims anna och läsa böcker och bli smart igen!!


såååå nu är jag inte alls frustrerad :D

RSS 2.0