Sorry!

Sorrylorry för den dåliga updaten men håll till godo!! Det kommer superbilder ikväll på le catz och lotta brun som det i en potta.......................... hehehhehehehehehhehehehe ee e e e eboooo kom hem för vi längtar efter dig!!! (vi är alltså jag och mitt ego)

Åhhhhhh

jag blir fortfarande jätteupprörd när jag läser mitt förra inlägg!!!!!!!!!! ååååååhåhåhååhåhåh idioter!!!!!  JAG BLIR SÅ ARG!

Dumma korkade tjej

Alltså... Jag har suttit och läst lite på "isabella löwengrip" hennes blogg, http://blondinbella.blogg.se/ . Jag vet inte vad jag ska säga??? Huuuuur kan man ha sådana åsikter? Hur kan man tycka att välgörenhet till andra länder inte är bra??? Hur kan man jämföra barn i afrika med de som är med på Lyxfällan på tv3?? HUUUURR?????


25-nov-2007 skriver hon bland annat "En annan rolig sak är att ni hela tiden tycker att jag borde "skänka pengar till fattiga barn i Afrika" (som ni uttrycker det). Om ni helt ärligt tror att det är så det går till när man hjälper barn ifrån en fattigdom så är det ju ni som är dumma! Jag tror inte på bistånd. För länder som inte har en fungerade demokrati har ofta en väldigt korruption i landet. Vem får då pengar om vi ska börja skänka bort dom? Handla handla handla och låt dom bygga upp sitt eget land. Det är som att ge en miljon till personerna i "lyxfällan". Tror ni att pengarna har kommit till nytta efter ett halvår? Knappast. Man måste ha kunskap i hur man hanterar pengar. Det finns en anledning till varför vissa människor har pengar och andra inte."VAAAA???????


Trouble

Ikväll ville jag gärna vara med mina guldisar och ge mitt stöd och visa vems sida jag står på! Men tyvärr kallade pengaplikten och jag var tvungen att jobba. Men för att ändå muntra upp mina söta guldisar så får ni här en bild som folket har önskat (speciellt anna-lena)  TADAAA!!
svårt att få en bra bild, men visst ser han för rolig ut!! MIN LILLE TJOCKIS!!


Julgalan del två...

Ja hej.
Igår var jag på julgalan. Dit vill jag aldrig igen. För det första: Jag var asfull redan i kön (vi stog där i en timme). Sen när vi äntligen kommit in så fick vi stå i toakö en timme. Sen när vi äntligen hittade vart vi skulle sitta så fick vi vänta på att beställa vad vi skulle dricka i en timme. Sen fick vi hämta mat och äta den i en timme. Sen blev vi jättemätta så ingen orkade efterrätt. Sen skulle vi på toaletten, kö en timme till. Sen dansade jag med ARVINGARNA!! Det var kvällens höjdpunkt. Sen skulle vi gå till garderoberna. Det tog en timme att gå 20 meter. Sen skulle vi hämta ut jackorna. Vi blev nedslagna och en kvinna slet av mig klänningen i sin frustation att lämna fram sin klädbricka. Nu fick jag ett sinnesutbrott, varpå garderobstjejen tog med mig "backstage" så jag fick hämta min jacka själv. Sen tillkallades polis för folk blev galna.........................................................................................................................................
Tur att jag blev bjuden!! Titta in på Anna-Lenas blogg för att fylla i tomluckorna (plus bildbevis)  http://alanb.blogg.se ja där har ni det!!

bye

JULGALAN!!

Idag är det JULGALAN!! ÅÅÅÅÅHHHHHN vad jag har längtat!!!! WIIIIII!!! Jag känner mig så lycklig just nu :D Jag ska dit med guldisarna och vi ska ha så roligt, och jag ska vara snyggast, och jag ska vara fullast... Jo det ska jag!! Det var så länge sen jag var fullast av alla.... (bra mål i livet anna...) tur att min mamma inte läser här, hon skulle få spunk! 

Nu ska jag äta liiite frukost, sen ska jag göra mig så fin så fin, sen ska jag åka ner och möta en halvan av guldisarna, sen ska jag dricka på jobbet, sen ska jag gå till min, numera, kompis och fortsätta med drickandet SEN DRAR VI!! Bara för att den här dagen är så bra, har jag skrivit en liten sång...

Efterrääääätt, efterrääätt, efterätt, efterrätt efterätt!! Efteräääätt efteräääätt efteräätt efterättsbordet!!!


Ja det blir buffé ikväll ;)  HEJDÅ LOVERZZZZZZZZ jag skriver imorrn om den lyckade kvällen :D

Goddakken bakken

Jag ber såååå mycket om ursäkt!!! FÖRLÅT att jag har ett liv och inte hann uppdatera bloggen igår p.g.a. det pågående och evigt rullande livet... Nej jag ska såklart inte skylla på mitt viktiga liv, för det är inte så späckat som ni tror heheh..................:D

Idag har jag jätteont i axlarna för jag har sovit utan kudde inatt! Vaknade imorse med två kuddar PÅ huvudet istället för UNDER??? Jag vet inte hur det har gått till som?!

Igår hälsade vi på min mor och far, och pappa tyckte mina bilder var jättefina, (en del, inte alla) och så lärde han mig lite i photoshop. Plus att jag fick en lär-dig-de-gyllene-reglerna-inom-digital-fotografering-häftet som jag ska läsa som en slav! Ska bli skoj med ett litet projekt i livet!!!ta mig på allvar!!// edersssss sötis

(endast moa fattar det sista här... så är det när man är född till bo!)


hahaha

fråga mig inte, för jag har ingen aning hur det blev sådär som!! Och alla bokstäver blev ju stora också?? Så såg det inte ut här där man skriver.. Jaja, datatekniker måste alltså strykas från framtida-jobb-listan allstå ;)


Ändrade planer

Ikväll hade jag och karln tänkt gå på bio för att se nånting roligt. Men sen kom jag på att det är ju Desperate Housewives på tv så då går det ju inte!! För jaaa, TVn styr mitt liv och jag gillar att ha det så :)
Så det blir bio på torsdag istället!

Oj nu kom jag åt nån tangent så allting blev jättestort!! Alltså alla bokstäver. Jag måste publicera det här och se om det ser likadant ut då.

Ajöken löken


Today is gonna be the day..

.. som är likadan som igår!!
förutom att jag inte behöver släpa hem 5 kilo kattsand idag. Idag ska jag gå hem utan kassar och njuuuuta!!

Alltså mitt tidperspektiv är inte det bästa! När jag börjar 7 på morron ute på Tingsta, då kliver jag upp senast halv sju. Det tar även 20 min att åka ut dit så jag är alltid där ca 07.02 alltså liiite försent! Men som idag, då börjar jag kl 12 på guldfynd, och då ställer jag kl på 08.00??? WHY!?!?! För sen snooozar jag till halv tio iallafall? tror jag att jag inte ska hinna? tar det såå lång tid för mig att sminka, klä på mig, äta frukost att jag måste kliva upp fyra timmar innan?? tror jag verkligen det?!??!?!? JAG VET INTE!


Så många frågor, så lite svar.....

bildbevis

image18

här ser ni hur kär jag är i min nikon!! fast det där är bara remmen till kameran egentligen hehe

En kärlekshistoria

Idag ska jag jobba med guldisarna igen! Jag börjar känna mig mer och mer hemma bland de små sötnosarna där, och tingsta känns allt mer avlägset! Men allt faller, tillslut faller allt och det gör mitt härliga guldjobb också. Man kan ju bara hoppas att den nya chefen kommer vara hälften så bra som Elisabeth :'(


Jag och min nya kamera har startat ett starkt kärleksförhållande!! Kameran älskar mig, och jag älskar kamerans bilder, och bilderna älskar kameran. Och så går det runt in the circle of life!!! Bilden på Bo igår var ett litet smakprov kan jag säga =) Jag har dock inte lärt mig alla funktioner än, but I'm getting there!!


Uhm jag har inte mycket mer att säga för den här stunden. Det enda jag tänker på är MOA!!!! Eller BO!!! (det är alltså samma person för er som inte förstått det än) I MISS YOU!!!!!!!!!

goodday, heyhey

BOOOOOOOOOOOOO!!!!!

image17

ja.. det där är bo som knäpper kort på sig själv.. KOM HEEEEEMMMMM!!!!


bo lämnade sundsvall idag... SORG!! jag borde itne behöva arbeta, jag vill bara vara hemma och titta på desperata hemmafruar och glömma bort att bo inte finns i närheten längre... JAG KAN INTE ENS RINGA FÖR JAG HAR INGA PENGAR PÅ TELEFONEN! inga pengar i plånboken heller för den delen... my life sucks!!!

suck jag vet inte ens vad jag ska säga förutom detta : STOCKHOLM ÄR EN FARLIG OCH SKITIG STAD, KOM HEM TILL HÄRLIGA SUNDSVALL SÅ KAN VI DRICKA TE OCH PRATA OM INGENTING OCH SÅ ÄR ALLT SOM VANLIGT!!


inga kramar idag............................

Ugh

Jag har inte tid!!!! Jag är så hungrig men jag orkar bara äta youghurt för annars måste man steka och det har jag inte tid med för susanna ska hämta mig om 10 minuter typpp och jag måste sminka mig innan dess plus att jag måste bestämma om jag ska dricka vin ikväll eller inte... Men jag tror inte att jag ska göra det, för jag har inte fattat det där med "jag tar bara ett glas vin" för det låter i mina öron "jag tar bara en flaska vin" och sen står jag där imorrn och försöker tänka på jobbet men alla siffror bara snurrar................ ANDAS!

WIIIIIIIIEEEEE

Jag är stolt ägare över den bästaste bästa digitalkameran ever :D Jag fick den idag av min käre far och mor för de är såååå snällis :D Så hädanefter kan ni förstå att det komma sprudla av bilder!! Inte ikväll dock för jag har inte installerat programmet och jag har inte packat upp alla kablar och blalala det har jag inte tid med jag har bara lekt med MIN kamera :D

Moa tycker att jag ska skriva ett långt inlägg men det tycker inte jag, för jag tycker det är så jobbigt när folk skriver lååånga inlägg!! Kort och snabbt is my thing ;) Vad tycker ni kära läsare?

Och förresten kära läsare. Jag vet att ni är många fler än 10 nuförtiden, så snälla söta rara berätta vilka ni är? Tänk om nån av er är nån som jag inte vill ska läsa om mitt privatliv? Ja, vad ska jag göra åt det då egentligen? Hm. Nej men säg nu!


godnatt lilla björk


HMPFF!!

Moa- säger:

ja men du är endå inte klar förns typ kl 2 i vilket fall kotten haha

Anna säger:

meh taskmört

Moa- säger:

meh nej

Anna säger:

jag kanske är klar nu!

Anna säger:

det vet du ju inte

Moa- säger:

haha

Moa- säger:

ska vi slå vad?

Anna säger:

jaaa

Moa- säger:

nej men kotten är du verkligen klar?

Anna säger:

nä....


hej mina små kissekatterrr

Idag ska jag vara med Moa är det bestämt. Men nu satt jag och läste hennes blogg och då skrev hon där att hon skulle till sjukhuset idag??? VA?? Vem ska jag vara med dåååååå :'(

Jag får väl agera som den duktiga hemmafru jag är och städa. Iallafall dammsuga köket för det ser förjäävligt ut som berra skulle säga.

Zlatan sov ute inatt igen, jag får för mig att han kommer rymma ifrån oss snart!! Han vill ju inte va med oss längre :( Eller det kanske är en tonårsperiod bara, nåt som är övergående liksom :) hehehehe


jag ska updatera mera tycker moa, iallafall när jag är hemma. Så det får väl bli så då! Moas ord = min lag.


ajöööööööööööööööööööööööö ät brö


layday

Hehe min kära vän malin som jag berättade om, minns ni? Hon har gjort en ny blogg för hon är inte så teknisk ;)) hehe men här är den nya adressen : mammismalin86.blogg.se så nu vet ni det :)

IDAG ÄR JAG LEDIG!!!! Och det är jag ju ganska ofta, men nu har jag jobbat 9-18 två dagar i sträck så det var skööönt att vara ledig idag måste jag säga. Jag är ledig imorrn med haha jag får akta mig så jag inte sliter ut mig totalt ;)

nu ska jag äta frukost, för klockan är ju snart mitt på dan!

Godnatt mina små kycklingar

image16

jag ska somna framför tvn så min karl får jobba lite på armmusklerna sen!! ;)

Moonday

Hej!! Jag veet ni har saknat mina ord, men här kommer dom!

Idag har jag jobbat med guldisarna, det är synd att sekten har förstört mitt fina drömjobb men så är det. Sekten förstör!! Men det är bra att vi har humorn kvar, och att det kommer in ryska tanter som baaara pratar ryska och tror att i sverige så pratar man ryska. Sorry ladies, det gör vi inte!
Idag kom även den finska tanten in som jag brukar tänka på ibland hahah och hon var lika rolig som vanligt! Idag var hennes dotter med, som inte alls såg ut som jag hade tänkt mig!! Det hade varit roligare om hon var en mini finsk tant... jaja drömmar krossas, daaagligen!


alla mina vänner, det finns en ny blogg i stan -->mammismalin.blogg.se<-- den ska följas, men inte lika slavisk som min såklart ;)) (dont leave me!!)


nu bjuds det på chokladglass i köket, spring fort om ni vill ha (och då menar jag FORT!!)

ajö


Musproblem!

Min karl är prylgalen, därför slipper vi bland annat tända alla smålampor om kvällarna för vi har små dosor till dom. Inte världens bästa uppfinning, eftersom dosorna är ganska små så när man tappar bort dom (ofta) så kan man ju inte tända lamporna alls!!

En annan pryl vi har är en trådlös mus! Kan vara bra att slippa en sladd här och där MEN!! Ett problem finns här med. Som t.ex. idag. Batterierna är slut i musen. Alltså är jag muslös. Jag får använda tangentbordet hela tiden så fort jag vill klicka mig in någonstans... Myyyycket irriterande! Man kan inte ens klicka med musen!

Nu ska jag kamma mina katter, jag läste nånstans att man ska göra det en gång i veckan?! Så jag har mååånga gånger att ta igen hahaha

Oh what a wonderful day!

Yes, jag känner mig väldigt taggad idag måste jag säga!! Det blev lite mer än salongsberusis igår, meeen jag och macke åkte hem vid halv ett för han mådde verkligen inte så bra. Så som den goda husmor jag är så lagade jag mat åt oss när vi kom hem!! Min specialitet: bacon, spagetti, creme fraiche och ketchup :D Blev himla gott!! Sen drack vi litervis med vatten, loka och fruktsoda! Värsta hemmakuren hehe

Nu sitter vi och väntar på mina föräldrar som skulle ha varit här för 26 minuter sen! Jag ska nämligen få min digitalkamera idag!! ÄNTLIGT!!! Så hädanefter kommer det sprudla av bilder hihihi


Ett stort tack till MammaMika som tillät oss ha fest hemma hos henne igår --> http://mammamikas.blogg.se/ <-- TACK!


ajö era brön // eders pigga mört

hej mina bloggvänner!!

just nu är jag hemma hos moas mamma, jag får erkänna att jag är salongsberusad men icke nå mer!! Än haha

Alldeles nyss så vann jag och moa ett parti av girlsparty mot macke och john hahahhaa vi rockade och de sög!!! YESSS!!

Ska se om Mois kanske har några roliga bilder som jag kan publicera ?? Vi får seimage11

sådär vacker är alltså jag och moa :D:D


hejdå eraa brön //salonsberusis

Surisen är nerspolad

Hahaha jag har en vän som är så himla rolig, låt mig presentera Malin!

malin om HrmM!!

åå vad fint du har fått till din blogg annapanna :P
men det kanske är så här att folk är lite tröga, det tog mig nu ca 10 min innan jag hittade vart man kunde skriva kommentar någonstans.. eller är det bara jag som är trög?! puss på dighaha hon är bara sååå skön :D

nu ska jag hoppa in i badkaret för jag ska på fest ikväll :D och jag ska bli alldeles lagom full, inte apfull och spydig. hoppas det går bra *håller tummarna*

haha vad rooligt kändes som jag var tillbaka på 90-talet en stund där

ajöken // the 90's girl


HrmM!!

Alltså... Jag måste säga att jag är besviken! Här har jag suttit i fleera timmar och grejat med min blogg FÖR ER SKULL!! Och jag vet faktiskt att igår hade jag 12 besökare... Och så får jag 2 kommentarer på min woweffekt??? HMMMMM??? Plus att jag idag har haft 4 besökare och ingen av er har heller kommenterar min skitcooola design?

//Surisen

Woweffekt!!

Sååååå??? Vad tycker ni???? :D:D:D

JAG är iallafall jättestolt över den nya designen!! Det tog ett tag kan jag lova, ända sen jag skrev det förra inlägget faktiskt... Men nu kan jag, så säg till mina bloggvänner om jag ska hjälpa er med något :)


kramisar


(och jaaaa jag vill ha MASSA kommentarer om vad ni tycker såklart!! )

Guuuuuddddd

Haha nu började jag tänka på Sunes Sommar "Guuud... Guud?" Hahahaha


Men iallafalll guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddd vad jag är trött!!! Det är nästan inte sant vad trött jag är!! Jag fick vakna kvart över fem imorse, skiiittrött!! Sen fick jag åka på jobbet en kvart tidigare än vad jag brukar eftersom jag har sommardäck+dåliga bromar.... Och det är snö på backen = inte bra alls! Så jag smygkörde mellan 50-60 hela vägen till jobbet men till min förvåning så var jag där 6.30!! Alltså samma tid som jag brukar börja åka hemifrån??? Så det var ju annorlunda att vara tidig till jobbet en dag haha :D


Hejdåerasmåbrön nu ska jag vila hjärnan (titta på tv)

Rosa drömmar

Idag är det skitväder, grått och regn!! Man gäspar bara av att titta ut genom fönstret ju!
Men vilken tur jag har då som har en vän som heter Emelie som ringde och väckte mig och frågade om jag kanske ville följa med till IKEA? Jaaa det kanske jag ville det :D Istället för att ruttna bort i mitt rosa datarum. Jag ska visa er alla hur rosa och fint det är här inne!
Där har ni det!! Och jag är väääldigt stylish också, bara så ni vet :D:D

Jag skaaa

Jag ska dammsuga. Inte än bara. Jag ska bara sitta här en stund med min lilla godisskål och vänta ut tiden liiiite....

Idag hittade jag ju såååklart inte nån klänning som jag tyckte var snygg på HM!! När kommer de nya kläderna?? Detär ju bara samma gamla hela tiden juu!! Men Moa gjorde trots mina negativa kommentarer ett tappert jobb att hitta den perfekta klänningen! Vi får pröva igen i stockholm mois :D


nuu ska jag inte dammsuga... JAG SKA SPELA SIMS SÅ DET SÅ!! //Me my self and I (haha)

rubrik

Att komma på en rubrik är svårare än att skriva ett inlägg tycker jag...............

Precis när jag skulle skriva att jag har så tråkigt så skrev fredrik backlund till mig på msn, och han är ju alltid rolig att prata med så nu har jag inte tråkigt längre!!


Nu tre dagar i rad har jag vaknat av mig själv före kl 9 på morgonen, och sen inte kunnat somna om. Betyder det här att mina härliga tonårs-sova-hela-dagen-dagar är över?? :'(   men det är klart, nån gång måste väl en liten skit som jag bli vuxen också. Faktiskt så är mina planer för kvällen att dammsuga??? hahaha jag börjar bli en hemmafru ända ut i fingertopparna... Fast en hemmafru som bara städar varannan vecka och tvättar en gång i månaden då :D


idag SKA jag hitta en klänning på HM. Jag har presentkort på 500 kr, och bara för det så hittar man såklart inget man vill ha. Men när jag är med Mois så hittar hon allt möjligt och de mesta av det brukar jag gilla. Jag tror jag ska anställa henne som min personal shopper när jag blir rik.

Eftersom det här inlägget blev jääättetråkigt ska jag bjuda på en bild också.detta är alltså min karl som tror att han är lika stark som hulken Jag kan berätta för er att det är han INTE!! Han bara får för sig så konstiga saker ibland. ofta!

Moisbois och ederss!

image6

Sundag

Igår så skulle jag ut, men vi var på middag hos Mackes moster. Och jag åt saker jag inte brukar äta och fick jäääätteont i magen!! Men vågade inte säga det högt, eftersom de redan tycker att jag är kräsen på mat. Så sen när de ville bjuda mig på chokladlikör så kunde jag ju inte tacka nej till det heller, men det borde jag ha gjort!! Ååhåhåhå fick pina i mig den!! Sen ville jag bara åka hem och bajsa och glömma hela kvällen.... Usch jag hatar mina matvanor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Idag ska jag försöka få tag på Moa, hon svarar aldrig när jag ringer!! Och jag svarar aldrig när hon ringer heller haha :P

Och en sak till. Jag och karln ska bära upp massa skit på vinden... Ovanligt söndagsnöje? Inte här iallafall :P men nu kan man komma in och ut i datarummet utan problem :D

ajökenökenökenöken

let it snooow let it snow!!

ja inatt när jag skulle gå och lägga mig så snöade det JÄTTEMYCKET!! Och imorse när jag vaknade var det alldeles vitt vitt vitt. Jag vaknade kl 7 och kunde inte somna om pga. mina lyckokänslor :D


Nuuuu ska jag åkahejdåkram

har du ont i magen magen magen?

Gå till per i hagen hagen hagen
Mamma åh mamma jag mår inte riktigt bra!
Mamma åh mamma jag mår inte riktigt bra!
Ajaj, ajaj ätit för mycket paj
Ajaj, ajaj ätit för mycket paj OH!

En gammal dänga från mellanstadiet! Vi gillade speciellt när man skulle säga OH! Det var roligt liksom.

Jag är på jobbet nu, har rast i några minuter till! Sen efter jobbet ska jag och min sambo (wow!!) åka till birsta city och köpa lite presenter! Lite till oss själva, men mest till den sötaste 1åringen som heter Nellie! För vi ska nämligen på kalas imorgon! Hmm undra vad jag ska ha på mig :D


Hejdå!!


Update

Min karl åkte till Umeå igårmorse och väntas komma hem ikväll, vilket alltså betydde att jag sov ensam inatt med två vilddjur och en ännu vildare fantasi. För jag är mörkrädd. Sådär nu vet alla det!! Men jag kan inte hjälpa det!! När jag låg där i mörkret så började tankarna snurra... Började tänka på det där som Moa berättade, om tjejen som kom hem på kvällen och såg genom spegeln i hallen att det låg någon under sängen, men hon får INTE panik, utan hon säger bara "just ja motorvärmaren" och går ut igen, ringer polisen osv osv. Då fick ju självklart JAG panik eftersom jag redan låg i sängen och då inte kunde skylla på att jag hade glömt sätta i motorvärmaren för att springa ut... Vad skulle min ursäkt vara?? AHHHHHHHHHHHH!

Tillochmed nu när jag sitter och skriver det här så tänker jag "hmmm tänk om det ligger nån därunder som har SOMNAT! Och kanske ligger kvar men kommer vakna när jag kliver in i duschen!"Hejdå /eders paranoida idiot

RSS 2.0