Men är det sant eller!

Alltså jag måste eränna en sak. Jag hatar min kropp. Den blir ALLTID sjuk när jag ska göra nåt kul jag sett fram emot länge eller vara ledig. Jag har ju semester nästa vecka, och självklart så sitter jag just nu med feber, hosta and so on.... Ska till vårdcentralen vid halv två för att kolla så jag inte fått halsfluss. KUK! Det enda som är bra är man slipper jobba, men det är ju inge kul att vara sjuk och inte kunna njuta av att vara ledig heller..... Jag lovar att nåt jävulskaphar jag fått, för mamma ligger med halsfluss och öroninflammation, pappa hade nåt på lungorna som var på väg till lunginflammation, så båda dom går på penecillinkurer (hur fan stavas det??) och macke hostar ju dygnet runt även fast han har fått hostmedicin utskrivet. Han har väl varit sjuk i tre veckor. Om jag nu för en gångs skull bara skulle ha förkylning så är det nog första gången isåfall!!


nej nu måset jag rengöra min kropp så dom på vårdcentralen inte tror att jag är det slusk som jag faktiskt är.... höhöhö.

vill åka på stan en snabbis idag och köpa en kofta jag såg med malinochwilma igår... men kanske ska skippa det ifall man träffar chefen eller nåt haha =)

gud jag trormitt tangentbord är trasigt igen. mellanslagetfunkar inet så bra och enterknappen funkar itnealls!! men nu måste jag duscha för det stinker svett. och macke är inte här så jagkan inte skyllapåhan.


BYYYE

Suck

Gud vad jag är trött på att läsa massa bloggar om massa blaj...... hej det här åt jag till frukost och nu ska jag jobba såhär. Men jag ska itne säga nåt för jag är likadan själv!! bara massa ordbajs.
Och en till suck, varför blir folk helt galna när det är fotboll?? folk som i vanliga fall tycker det är skittråkigt med sport, men baara för att man tävlar mot andra länder så är det intressant??? jag tycker att stränder och fula små svanungar är mer underhållande, om jag så måste sitta där själv och njuta av att bo vid havet. istället för att glo på nån tv som man gör hela vinterhalvåret!

jaja nog med klagomur, jag har ju faktiskt ett jobb att sköta. jag kan uppmana er som läser att om ni ringer 118118 just nu så är chansen stoooor att jag svarar, för det är hur lungt som helst. men ni får skynda er för jag slutar om 25 minuter, tick tack.... jag kanske lägger in en bild sen på svanungarna och havet så ni vet vad ni missar???


(men en sak som också är roligt, att när sverige åkte ut ur fotbollstävlingen, då var det helt plötsligt inte intressant längre.....ljugare!)

puss på er små

Pirat

     

jag vet att jag visar min booty på en bild, men den är så jävla snygg så jag var tvungen ;)

min statistik

är verkligen i botten, måste jobba mera på bloggningen så jag får tillbaka mina precius läsare!!!!!1fast jag är van att prata för döva öron HAHAHAHAHHAHAHA internskämt som bara JAG fattar hehehhe jag är så jävla rolig ibland med mig själv

hej*

nu är jag klar med utbildning på jobbet, nu kan jag även titulera mig som texttelefonist! COOLT!!!

Ikväll är det nersupning av en stackars student som står på schemat, och snart ska sussiepussie komma hit med en mysteryman hmmmm är det jultomten kanske?? innan dess måste jag duscha för jag luktar som gammalt mjölkpaket, eller iallafalll mina fötter och så måste jag köpa sprit....e


det var nog allt, återkommet med bilder från piratfesten i lördags!! puss på er små troll

HEJ!

Jag vet, jag har svikit era nyfikna ögon, "VART ÄR HON, VAD GÖR HON????" men jag har jobba natt hehe. I onsdags så fick jag två samtal på raken som ville till mekonomen i falun. Tydligen så ligger mekonomen i falun på en rolig adress, som jag hade lust att skrika i deras små öron såhär " SKA JAG RYCKA DIN JÄVLA PUNG HORUNGE, KOM PÅ NÅT ROLIGT ISTÄLLET" och då för er som inte vet så är adressen ryckepungsvägen 1. ha-..... ha..... jag dör av skratt.
jaja jag ska slua vara så bitter! No more!!! idag sitter jag i världens finaste bikini, ska iväg och sola och bada och äta gott, sen ikväll ska jag bli asfull och hångla med nån kille. förmodligen macke höhöhöhö inte roligt alls nej.

men gud jag måste leta reda på min humor. och en huvudvärkstablet. hejdå

äntligen

Min blogg har nu ÄNTLIGEEEEN flyttats till publishme, sist av alla kan jag tro. Därför har det varit tyst här några dagar.

Igår var en helmys dag, först stan med allrabästaMOA, sen picknick vid sidsjön med malin micke macke wilma och lilla mej =) Sen hem hit för lite kaffe för de vuxna, och bebis till mig hehehehehheh  vet inte varför det är så roligt egentligen... men  myyyysigt med en bebis i famnen ju!

Idag ska jag jobba natt för första gången i mitt liv, försökte sova sova sova jättelänge imorse men vaknade vid halv tio och låssades sova i 40 min efter det men funka inte. Så jag måset nog sova en stund idag annars kommer jag somna på jobbet hehe, inte bra!! Kanske måste lära mig dricka kaffe, men då blir det ju mindre bebisgos.... Hellre bebis än kaffe!

Nu fick jag precis ett mms från Malin, ett kort på Wilma i dressen hon fick av migoch karln. Skitsnygg, ska ladda in den så ni får se =)SNYGGING!!

RSS 2.0